şoktaki şuanda üzerine oturmuş olduğumRahat ders çalışmak(ortalama 6-8 saat) ve Oyun oynamak için uygun fiyatlı yükseltilip, alçalabilir rahat bi sandalye arıyorum. Öğrenciyim.
Kılıf sadece bu. Sandalye satılmıyor yani.OhhGo çıkarılabilir esnek döner sandalye kılıfları, ofis koltuğu için konforlu koltuk kılıfı (siyah L) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
OhhGo çıkarılabilir esnek döner sandalye kılıfları, ofis koltuğu için konforlu koltuk kılıfı (siyah L) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
mekatronik lisesi okumayı düşünüyorum nasıl bir bölüm anlatabilir misinKonuyu açmak iyi oldu +1
Yalnız kılıf bu sadeceOhhGo çıkarılabilir esnek döner sandalye kılıfları, ofis koltuğu için konforlu koltuk kılıfı (siyah L) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
OhhGo çıkarılabilir esnek döner sandalye kılıfları, ofis koltuğu için konforlu koltuk kılıfı (siyah L) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Lise eğitim ve müfredatını bilmiyorum ama bu video özetliyor;mekatronik lisesi okumayı düşünüyorum nasıl bir bölüm anlatabilir misin
Kılıf sadece bu. Sandalye satılmıyor yani.
aynen bende simdi sadece kılıf demeye geldimKusura bakmayın, sandalye sandım
aga konudan şaşılmasın lütfen xDmekatronik lisesi okumayı düşünüyorum nasıl bir bölüm anlatabilir misin
şoktaki sandalyeyi al derim böyle dönmeli yukarı aşağı kalkıyo iniyoaynen bende simdi sadece kılıf demeye geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga konudan şaşılmasın lütfen xD
dönmeli yukarı aşağı kalkıyo iniyo