Arama sonuçları: *

1. Nquyen

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

Ürün elinize geçtiğinde son kullanma tarihi olan kısmı siyah boya ile kapatılmış ise asetonla temizleyin piyasada son kullanma tarihi geçmiş üzeri siyah boyayla kapatılmış bu cipslerden satılıyor stok bitirecekler
  2. Nquyen

Yardım 3D YAZICI ÖNERİSİ??!

Maalesef çok detaylı bilmiyorum
  3. Nquyen

Oda olur
  4. Nquyen

https://www.akakce.com/3d-yazici/en-ucuz-bambu-lab-a1-combo-fiyati,606566154.html 1735384401 Yine de hemen almayın 3d yazıcı işi çok detaylı bir iştir ve tecrübe önemli bu yüzden 3d yazıcı kullanan kişilerle irtibat kurup yazıcılar hakkında bilgi alın çünkü hepsinin bir zorluk seviyesi...
  5. Nquyen

20bin TL civarı fiyatı var ama senin alacağın yazıcıdan daha kaliteli ürünler çıkarıyor en azından çıkardığıniz ürün bir şeye benzer akakceden bakabilirsin bambu lab diye
  6. Nquyen

Bambu lab öneriyorlar genelde f/p olarak iyi bir yazıcı güncel tarihli test videoları var türk youtuber kanallarda onları inceleyebilirsin 4 farklı rengi işleyebiliyor arayüzü de basit
  7. Nquyen

AKILLI LED ŞERİT BU FİYATA GERÇEKMİ

Yorumlarda TV de ambians olarak kullananlar var mennunlarmış yani normal LED değil
  8. Nquyen

Macbook Pro’yu Kaça Satmalıyım

Param güvende ile kalem bile satma 👍 daha geçen bir kişi param güvende ile telefon satmış daha sonra telefonu iade etmişler iade edilen telefon yurt dışı kayıtlı başka bir model telefon 🤷 resim video güvenlik kamera kayıtları ve telefon seri numarası kanıtları olmasına rağmen sarı site biz...
  9. Nquyen

Bu ürünü Türkiye de herhangi bir satıcısı var mı?

Gündemi takip eden oynak satıcı olursanız kazanırsınız mesela game of thrones dizisi çıktığında aşırı popüler oldu bu dizinin popüler olduğu zaman ürünlerini üretip satarsan çok para kazanırsın ama en fazla 1 2 sene satarsın daha sonra o işi bırakıp başka yeni çıkan popüler olan yapitlara...
  10. Nquyen

Bu ürünü Türkiye de herhangi bir satıcısı var mı?

Hangi zeki insan 9 dolardan alıyor o ürünü 1500 küsur de yorum var vay be 😁 soruna gelirsek Türkiye de zor bulursun ama aynısını baskı ve oyma ile çok kolay yaptırırsın basit bir şey ayrıca ufkumu açtın bunu 9 dolardan satiyorsa ve alanı çoksa Türkiye de satışı yapılabilir güzel fikirmiş
  11. Nquyen

bu sistem kaça gider

Profesyonel olarak yapamazsın ama amatör olarak rise online gibi oyunları oynayan kişilerle tanışıp onlara bireysel kiralarsın genelde onlar kiralıyor oyundan para kazandıkları için ama uzun ve zor bir iş hanı uğraşmak gerekiyor bu oyunları oynamıyorsan zor bulursun müşteri zaten ama buda bir...
  12. Nquyen

bu sistem kaça gider

O pc yi sunucuya çevirip aylık 1 1.5k fiyata kiralarsin
  13. Nquyen

bu sistem kaça gider

İşte o fiyat etmez 20k ya daha güçlü yeni sistemler var yani 4k daha verirler 0 daha güçlü sistemler alırlar bu yüzden sıkıntılı bir sistemin var daha yeni nesil olsaydı rahat satarsın ama eski bir sisteme kimse peşin 16k vermez hele yan ekipmana 7 8k hiç vermezler mesela o klavye 4 ile 5k arası...
  14. Nquyen

bu sistem kaça gider

Yani öncelikle hazır sistemlerin fiyatına bak ondan sonra bir fiyat belirle
  15. Nquyen

İNCEHESAP GÜVENİLİRMİ ???

Klasik tüm kargo ile alışveriş yapılan platformlarda oluşan küçük hatalar yani bunu amazonda yapar diğerleri de yapar
  16. Nquyen

İNCEHESAP GÜVENİLİRMİ ???

İncehesap güvenilir firma ama illa ki sorunlar yaşarsın
  17. Nquyen

siradanevar.com Güvenilir Mi?

Sırada kimi dolandırıyoruzzzzzzzz
  18. Nquyen

🔻İKİNCİ EL OTOMOBİL SATIŞLARI DİBİ GÖRDÜ!

2016 yıllarında s7 edge ye Tofaş teklif etmişlerdi hurda diye kabul etmemiştim 😢 1720689023 Arz talep meselesi 🤷 600 e koysada alıyorlar 1200 e koysalar da alıyorlar 🗿 adam da diyor ben melekmiyim 1200 e satar kâr marjini arttırım kafasindalar. Onun dışında yerli milli alman arabası Tayland'da...
  19. Nquyen

DOLAP DOLANDIRICILIĞI

Bazıları düşerek öğrenir
  20. Nquyen

Yardım Ben mi otistiğim o mu?

Param güvende kullanmayın iki kere madur oldum ikisin de net kanıtlarım kamera kaydı olmasına rağmen sahibinden beni mahkemeye gitmemi ve size kullanıcı hakkında sadece Bilgi paylaşımı yapabileceğimizi söyledi bu yüzden mahkeme ile uğraşmak istemiyorsan kesinlikle bulaşmayın 👍 ha satış yapıp...
Top Bottom