incehesap güvenilir mi? sanal alışveriş gibi şeylerde kaygılarım var incehesap bu konuda güvenilir mi? kargolama iyi mi? güvencesi varmı sistemler test edilerekmi gönderiliyo müşteri memnuniyeti nasıl acaba??
İncehesap güvenilir firma ama illa ki sorunlar yaşarsınincehesap güvenilir mi? sanal alışveriş gibi şeylerde kaygılarım var incehesap bu konuda güvenilir mi? kargolama iyi mi? güvencesi varmı sistemler test edilerekmi gönderiliyo müşteri memnuniyeti nasıl acaba??
ne gibi sorunlar ?İncehesap güvenilir firma ama illa ki sorunlar yaşarsın
evet peşin fiyatına taksit olmaması bence de tuhaf bir şeyBen cok alisveris yaptim bir kere bir monitor geldikten 3 ay sonra ariza yapti onun da yenisini gonderdiler servis surecinden sonra. Baska problem yaşamadım ama taksit oranları bi tuhaf. Peşin fiyatina yok mesela taksit. Gaming gecesi muhabbeti guzel. Iyi firsatlar oluyo
Klasik tüm kargo ile alışveriş yapılan platformlarda oluşan küçük hatalar yani bunu amazonda yapar diğerleri de yaparne gibi sorunlar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet peşin fiyatına taksit olmaması bence de tuhaf bir şey
kesinlikle güvenilir bir firmadır ben bu güne kadar bir çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım yine de kargoda ürünün hasar görme ihtimaline karşılık paketi açarken videoya alınincehesap güvenilir mi? sanal alışveriş gibi şeylerde kaygılarım var incehesap bu konuda güvenilir mi? kargolama iyi mi? güvencesi varmı sistemler test edilerekmi gönderiliyo müşteri memnuniyeti nasıl acaba??