Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Araç içi kamera önerisi

Bu markanın hem arka hem ön için ikili olanı vardı biliyorsan link atabilir misin?
  2. OrkunJJ

Yardım Yurtiçi Kargo Saat 18:00 dan sonra arabayı bitirmek için dağıtıma devam ediyormu

Şube ile görüştün mü durumun önemini belirtmek için?
  3. OrkunJJ

Yardım Yurtiçi Kargo Saat 18:00 dan sonra arabayı bitirmek için dağıtıma devam ediyormu

Şans hocam bazen başımıza gelebiliyor böyle tatsız olaylar, hangi şubede olduğunu öğren sabah dağıtıma çıkarmadan gidip teslim al direk şube açılışında en mantıklısı
  4. OrkunJJ

Normalde araca aldığı kargoyu aynı gün bitirmeleri gerekiyor, kasım ayında olduğumuzdan çok yoğun çalışıyorlar belki ilerleyen saatler içerisinde getirirler ama getirmezlerse de ertesi gün teslim edilir
  5. OrkunJJ

Amazon iade sartlarini sagliyor muyum

Bilgim yok o konuda malesef. Ama kargoya verirken kutunun vs. sağlam olduğunun videosunu fotoğrafını çekersen onlara ulaştığında bir sorun çıkarsa kendini kanıtlayabilirsin en azından.
  6. OrkunJJ

Amazon iade sartlarini sagliyor muyum

Kutu içeriği eksiksiz olmalı. Belki o eksik şeyden sorun çıkartmayabilirler denemeden göremezsin. İaden reddedilirse ürünü sana geri gönderirler diye düşünüyorum. Bir de Amazon'un kesin şartı olan 30 günü geçmediyse iade edebilirsin. 30 Günü doldurduysan iade almazlar.
  7. OrkunJJ

Bu fiyat fırsatmıdır?

Çokta fırsat gibi durmuyor bence, tek tek toplamaya göre belki 1-2K uyguna geliyordur ya da gelmiyordur
  8. OrkunJJ

amazondan aldığım değişim ürününü iade edersem paramı alabilir miyim?

Alabilirsin tabi ki. Direk Amazon sitesinden destek kısmından müşteri hizmetleri ile görüş. Orada daha detaylı bilgi verirler zaten.
  9. OrkunJJ

Ürünü mağazadan almak vs online almak

Online tabi ki de.
  10. OrkunJJ

Mediamarkt yanlış ürün yolladı THH'ye başvurmak istiyorum

İade et uğraşma boşver.
  11. OrkunJJ

Alakası bile yok. Şuan yazım yanlışı yapıyorsun. Cümlenin ilk harfi büyük olur sonraki harfler küçük olur. 1712955054 Katılıyorum, 4-5 ayı buluyor. O sırada da ürünü satın almış olman gerekiyor. Olumsuz sonuçlanırsa da geri iade edemezsin. Bence bu riske değmez.
  12. OrkunJJ

Her kelimenin ilk harfini büyük yazıyorsun bilerek yapıyormuşsun gibi geldi.
  13. OrkunJJ

kankA niyE böylE yazıyorsuN inatlA?
  14. OrkunJJ

Konu nerede satıldığı değil ki? Olaya çok yanlış bakıyorsun. Konu vaat edilen donanıma sahip üründen farklı ürün göndermek.
  15. OrkunJJ

O öyle olmuyor dostum. Ürünün sayfasına ne yazdıysa onu göndermek durumundalar. 16GB yazmış ama 8GB göndermiş beğenmiyorsan iade et 14 gün hakkın var falan gibi bir durum olmaz olamaz. Dolandırıcılıktır bu direk. Emin ol THH'de bu şekilde değerlendirmez durumu.
  16. OrkunJJ

İnternetten telefon ve SSD 2. el gelirse anlaşılır mı?

Telefonların %99 unda kutu jelatin içinde geliyor. Bazılarında güvenlik bandı/kağıt etiket tarzında şeyler oluyor. Bunları kontrol edip açılıp açılmadığını anlayabilirsin. Aynı şekil diğer ürünlerde de genelde güvenlik bandı oluyor. Bu bantlar yumuşak jelatin gibi ya da normal bant gibi değil...
  17. OrkunJJ

İnternetten telefon ve SSD 2. el gelirse anlaşılır mı?

Güvenilir site ve güvenilir satıcıdan alırsan hiçbir sorun yaşamazsın. Mesela ben Hepsiburada'yı tercih ediyorum ama bir ürün satın almadan önce satıcısına bakıyorum A-B satıcısı çıkabiliyor bazen. Hepsiburada.com satıcılı gördüğümde gönül rahatlığıyla sipariş ediyorum direk.
  18. OrkunJJ

Sistemim ne kadar eder?

Garanti süreleri fiyatı direkt etkiliyor. Ürünlerin ne kadar garantisi kaldı?
  19. OrkunJJ

7800X3D hangi siteden almalıyım?

Zannetmiyorum bir sorun yaşamazsın
  20. OrkunJJ

7800X3D hangi siteden almalıyım?

O zaman direkt Teknobiyotik den alabilirsin. Güvenilirdir
Top Bottom