Neler Yeni

İnternetten telefon ve SSD 2. el gelirse anlaşılır mı?

Samsung telefon ve Samsung SSD almak istiyorum. Bunları daha açmadan kutularından anlayabilir miyim hiç açılmamış olduğunu? Hepsinin üzerlerinde güvenlik bandı var mı bu markada ve güvenlik bandı açılmış olsa bile satıcı yenisini takıp gönderseler anlaşılır mı? Bir konu vardı galiba, adam bir yerden SSD almış ve güvenlik bandı olmasına rağmen kullanılmış diyor, adam bunu zaten kaç hafta sonra fark etmiş yani dikkat etmedimi acaba güvenlik bandı belki açıktı?

Ayrıca internetten alırken telefonun IMEI'sinden bir sorun yapabilir mi alacağım satıcı? Bir sürü satıcı var.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Samsung telefon ve Samsung SSD almak istiyorum. Bunları daha açmadan kutularından anlayabilir miyim hiç açılmamış olduğunu? Hepsinin üzerlerinde güvenlik bandı var mı bu markada ve güvenlik bandı açılmış olsa bile satıcı yenisini takıp gönderseler anlaşılır mı? Bir konu vardı galiba, adam bir yerden SSD almış ve güvenlik bandı olmasına rağmen kullanılmış diyor, adam bunu zaten kaç hafta sonra fark etmiş yani dikkat etmedimi acaba güvenlik bandı belki açıktı?

Ayrıca internetten alırken telefonun IMEI'sinden bir sorun yapabilir mi alacağım satıcı? Bir sürü satıcı var.
Güvenilir site ve güvenilir satıcıdan alırsan hiçbir sorun yaşamazsın.
Mesela ben Hepsiburada'yı tercih ediyorum ama bir ürün satın almadan önce satıcısına bakıyorum A-B satıcısı çıkabiliyor bazen.
Hepsiburada.com satıcılı gördüğümde gönül rahatlığıyla sipariş ediyorum direk.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir site ve güvenilir satıcıdan alırsan hiçbir sorun yaşamazsın.
Mesela ben Hepsiburada'yı tercih ediyorum ama bir ürün satın almadan önce satıcısına bakıyorum A-B satıcısı çıkabiliyor bazen.
Hepsiburada.com satıcılı gördüğümde gönül rahatlığıyla sipariş ediyorum direk.
Teşekkürler hocam. Bu arada ürünlerde güvenlik bandı var ise ve açıldıysa bunun anlaşılmaması mümkün değildir galiba değil mi?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Teşekkürler hocam. Bu arada ürünlerde güvenlik bandı var ise ve açıldıysa bunun anlaşılmaması mümkün değildir galiba değil mi?
Telefonların %99 unda kutu jelatin içinde geliyor. Bazılarında güvenlik bandı/kağıt etiket tarzında şeyler oluyor. Bunları kontrol edip açılıp açılmadığını anlayabilirsin.
Aynı şekil diğer ürünlerde de genelde güvenlik bandı oluyor. Bu bantlar yumuşak jelatin gibi ya da normal bant gibi değil sert plastiğe yakın bir formda oluyorlar. Bıçakla veya makasla keserek açılıyor. Sıfır olup olmadığını oradan anlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom