Arama sonuçları: *

1. O

Hasarlı ekran kartı kutusu

Abartacak bir şey olduğunu sanmıyorum
  2. O

İtopya Müşteri Hizmetleri Rezilliği

Türknet müşteri Hizmetleri ile kimse yarışamaz adamlara DSL ışığını anlatamıyorum resmen konuya bu kadar yabancı internet servis sağlayıcı kimse görmedimm
  3. O

Çözüldü✓ İtopyadan şikayetçi olmalımıyım?

2 hafta mı şöyle bir durum var öyle biliyorum kargolama süresi var eğer o kargolama süresi içinde kargolanmazsa şiparişiniz iptal olup para iadesi oluyor
  4. O

Çözüldü✓ İtopyadan şikayetçi olmalımıyım?

Arkadaş bir sorunu getirmiş birçok kişi sabretmesi gerektiğini söylemiş anlayış ama kargolamak için 4 gün çok fazla arkadaşın yerinde olsam ürünleri iptal ettirirdim ülke içinde 4 gün kargolama süresi çok fazla diye düşünüyorum 1606417261 Ben daha öyle bir şey görmedim birçok kez ürün aldım en...
  5. O

GameGaraj güvenilir mi ?

Bölge bölge değişiyor eline ulaşma süresi ürün aldım herhangi bir şikayetim olmadı
  6. O

Çözüldü✓ Kargo geldiği anda mı iade süresi başlıyor?

Ticaret düzenlemesini bilmediğim bir firma malasef ama eğer ürünlerin kargo anlaşması varsa yani firma belli bir kargo şirketi ile çalışıyorsa eline ulaştığı zaman başlar
  7. O

Çözüldü✓ Kargo geldiği anda mı iade süresi başlıyor?

Fatura kesin tarihi ile başlar ama satıcı firma e ticaret üzerinden satış yapıyorsa sadece belli bir gün yol süresi içine dahi değildir yani atıyorum ürünü hepsiburadadan aldın eline 3 gün sonra ulaştı ozmn başlıyor e
  8. O

Trendyoldan Aldığım Ürün 4 gündür yolda

GAYET NORMAL PANDEMİDEN DOLAYI ÜRÜNLER GEÇİKMELİ OLARAK TESLİM EDİLMEKTEDİR
  9. O

İnceHesap güvenilir mi?

Şöyle bir sorun var site güvenilir olabilir ama KARGO firmaları çok yoğun bugünlerde ben işlemçi aldım kayıp ettiklerini söylüyorlar Kargoşirketi 10k yüklü miktar bence bu şekilde bağlama git 3-5 kuruş fazla ver vatan bilgisayardan al bence firma hak ediyorlarda en ufak sorunda tekrar götürürsün
Top Bottom