Neler Yeni

Hasarlı ekran kartı kutusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Durmaz
İtopyadan aldığım ekran kartı bu şekilde geldi. Sanki 1 metre yüksekten köşe üstü düşmüş gibi ama kargo kutusunda olmadığı belli. Kargo kutusunda köşelerinde hasar yok. Kartın kutusu ince ama iç kutusu kalın. Yani o göçük için dediğim şekilde düşmesi lazım. Sizce gözle görülmeyen bir hasar almış olabilir mi? Başına gelen var mı? İtopyaya mail attım fotolu şekilde ne yapayım diye sordum. Sizce ne yapmalıyım
20201201_144849.jpg

20201201_144913.jpg

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ben karta bir şey olduğunu zannetmiyorum. Kontrol etmekte fayda var tabi. %99 iyi durumda olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim. Var mı başka fikri olan?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
İtopyadan aldığım ekran kartı bu şekilde geldi. Sanki 1 metre yüksekten köşe üstü düşmüş gibi ama kargo kutusunda olmadığı belli. Kargo kutusunda köşelerinde hasar yok. Kartın kutusu ince ama iç kutusu kalın. Yani o göçük için dediğim şekilde düşmesi lazım. Sizce gözle görülmeyen bir hasar almış olabilir mi? Başına gelen var mı? İtopyaya mail attım fotolu şekilde ne yapayım diye sordum. Sizce ne yapmalıyımAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bişey olcağını sanmıyorum ama için rahat etmezse iade et

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Abartacak bir şey olduğunu sanmıyorum

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
Yani her şey olabilir. Düşmüş olabilir kutu ezilmiş olabilir. Birisi yanlışlıkla ayagıyla basmış olabilir kenarından. Birisi eliyle sıkmış olabilir her şey olur yani. Ne söylesek boş olur. Abartılacak bir durum yoktur bence ama içinize sinmediyse kutuyu açmadan iade edin. İadeniz daha kolay olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım dediğiniz gibi ben abartıyorumdur. İtopyaya mail attım. Cevabını bekleyip ona göre hareket edeceğim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Iade et. Belki ilerde sorun oluşur. Çünkü kargo kutularında yazar. Hasar varsa teslim almayın. Ürün çalışsa bile kutusunda hasar varsa almam

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bir sorun olmaz bence.