Arama sonuçları: *

1. PANTÜRK

İTOPYA BİLGİSAYAR GEÇ KARGOLAMA

Satın aldığım ürün belirtildiği gibi kargoya verilmiş.
  2. PANTÜRK

Bugün veya yarın kargolanacağını belirttiler takipçisi olacağım. Bakalım sözlerini tutan bir firma mı? Göreceğiz.
  3. PANTÜRK

hala kargolanmasını bekliyorum.
  4. PANTÜRK

Bakalım her kargolamadıkları gün güncelleyeceğim burayı.
  5. PANTÜRK

Yahu biliyorum toplamayı felan iş güç var uğraşmayayım dedim toplansın. Onunla alakalı oldugunu düşünmüyorum. Demonte göndersinler yine kabulüm canım sıkıldı valla.
  6. PANTÜRK

Temu bile bu kadar kargolama sürecini uzatmıyor yazık gerçekten.
  7. PANTÜRK

2025 yılı öncesi sipariş verip eline ürün geçen oldu mu? 31 aralıkta topladığım itopyadaki sistemim hala hazırlanıyor şeklinde gözüküyor. Tez canlı biriyseniz İtopya internet sitesi üzerinden alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Keşke başka yerden toplasaydım dedirtiyor malesef.
  8. PANTÜRK

İtopya.com PC toplamak için güvenilir midir?

Asla ama asla sitesinden bir sipariş vermeyin alacaksanız mağazasından aynı gün alın. Ben sırf bilindik yer olduğu için ve tek tek parçalar ayrı ayrı zamanlarda gelmesin diye sipariş verdim hiç gelmedi.
  9. PANTÜRK

İtopya.com PC toplamak için güvenilir midir?

Kardeşim itopya iyidir hoşdur ama çoook ama çoook geç veriyor ürünleri 5 kez düşünerek sipariş verin.
  10. PANTÜRK

🟠 2 FAST FOOD DEVİ TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR!

Görsellerdeki ürünle var olan ürün arasındaki fark git gide arttıkça maliyeti daha da düşürecek bir yol bulamamışlardır.
  11. PANTÜRK

İ ile başlayan site sorunu

31 aralıkta sipariş ettiğim sistem hala hazırlanıyor.
  12. PANTÜRK

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

yaş kaç senin ve arkadaşların
  13. PANTÜRK

A101 17k , 27k hazır sistem

VAY BE RGB VAR RGB JANJANLI İSİMLER MİS GİBİ TAM KAZIKLANMALIK HEMEN ALMALIYIM.
  14. PANTÜRK

EKRAN KARTI BİLEŞENİNDE MUHTEŞEM CUMA OLARAK 1 TANE İNDİRİM BELİRTİR MİSİNİZ?

çer çöp fosil olmayan giriş orta seviye herhangi bir marka ekran kartı indirime girdi mi?
  15. PANTÜRK

AJAZZ MARKASI forum içerisinde neden popüler?

Teşekkür ederim benim de muzdarip olduğum bir husus var tam boyut olan ve blue switch olmayan bir klavye bulamamak.
  16. PANTÜRK

rampage markası için katılıyorum ama havit yakın zamanda kalitesini arttıran bir marka ve daha da fazla yatırım yapacaklarını düşünüyorum.
  17. PANTÜRK

Arkadaşlar yakın zamanda foruma kayıt oldum ve gözlemlediğim bir husus var, gündem içerisinde ne zaman konuları takip etsem bu markanın ürünlerine dair alım önerileri sürekli önüme düşüyor. Yakın zaman içerisinde mekanik klavye almayı düşünen biri olarak bu markadaki keramet nedir ki insanlar...
Top Bottom