Neler Yeni

İTOPYA BİLGİSAYAR GEÇ KARGOLAMA

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
2025 yılı öncesi sipariş verip eline ürün geçen oldu mu? 31 aralıkta topladığım itopyadaki sistemim hala hazırlanıyor şeklinde gözüküyor. Tez canlı biriyseniz İtopya internet sitesi üzerinden alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Keşke başka yerden toplasaydım dedirtiyor malesef.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak
genel olarak öyle forumda bir başka konu daha vardı 22 aralıkta fln verılenler bile teslim edilmemişti

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temu bile bu kadar kargolama sürecini uzatmıyor yazık gerçekten.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Joga Bonito
2025 yılı öncesi sipariş verip eline ürün geçen oldu mu? 31 aralıkta topladığım itopyadaki sistemim hala hazırlanıyor şeklinde gözüküyor. Tez canlı biriyseniz İtopya internet sitesi üzerinden alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Keşke başka yerden toplasaydım dedirtiyor malesef.
ohoo hocam 1 sene olmuş :D şaka bir yana eğer toplanmasını istediyseniz biraz uzun sürebiliyor gelmesi sıraya alıyorlar sonuçta. Demonte çok daha çabuk geliyor bilgisayardan anlayan biriyseniz. Yani kendiniz montaj yaparım diyorsanız demonte çok daha çabuk geliyor.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ege Y.
ohoo hocam 1 sene olmuş :D şaka bir yana eğer toplanmasını istediyseniz biraz uzun sürebiliyor gelmesi sıraya alıyorlar sonuçta. Demonte çok daha çabuk geliyor bilgisayardan anlayan biriyseniz. Yani kendiniz montaj yaparım diyorsanız demonte çok daha çabuk geliyor.
8 günde ne hazırlaması videolarda 8 dakika sürüyor

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
Yahu biliyorum toplamayı felan iş güç var uğraşmayayım dedim toplansın. Onunla alakalı oldugunu düşünmüyorum. Demonte göndersinler yine kabulüm canım sıkıldı valla.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Yoğun dönemler ve kampanya dönemi yoksa 1-5 iş günü sürebilir diyor, yıl sonu kampanyası vs derken adamlar yoğundu zaten kargolama geç olabilir en sağlıklısı arayıp teyit etmek

beratuzun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berat uzun
ben de yeni aldım 3 ay falan oluyor 8 9 gün sonra kargoya veriyolar içn rahat olsun

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
Bakalım her kargolamadıkları gün güncelleyeceğim burayı.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Joga Bonito
Yahu biliyorum toplamayı felan iş güç var uğraşmayayım dedim toplansın. Onunla alakalı oldugunu düşünmüyorum. Demonte göndersinler yine kabulüm canım sıkıldı valla.
demonteyi siz seçiyosunuz hocam almadan önce diyorum ya demonte seçince daha cabuk geliyor

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
1736424043667.png
hala kargolanmasını bekliyorum.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
İsmail
İtopyadan m2 ssd aldım teslim olmasına rağmen hala kargoya verildi olarak gözüküyor o kadar saçma bir çalışanları var insna hiç mi denetlemez çalışanlarını

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir
Bugün veya yarın kargolanacağını belirttiler takipçisi olacağım. Bakalım sözlerini tutan bir firma mı? Göreceğiz.

Top Bottom