Arama sonuçları: *

1. ProBruzeer

Sportive sitesi güvenilir mi?

Hocam Barçın siparişleriniz ortalama kaç gün içerisinde kargoya veriliyordu? Üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hala hazırlanıyor olarak gözüküyor bende.
  2. ProBruzeer

öneriniz için teşekkürler, en iyi fiyatı barçında buldum. 1729594552 nike ürünü almış olmam iyi bir tesadüf oldu o zaman. güvenilir bir firmaysa sorun yok.
  3. ProBruzeer

O zaman Barçın’dan siparişi veriyorum hocam. Teşekkürler yardımınız için, aktif olarak kullanan birinden yorum almak içimdeki soru işaretlerine net cevap oldu.
  4. ProBruzeer

Barçın güvenilir mi hocam? Aynı modeli 7700₺’ye buldum Barçında.
  5. ProBruzeer

Selamlar, krampon alacağım ve 9.5K civarına aradığım modeli bu sitede buldum. Güvenilir midir?
  6. ProBruzeer

Steam sepet nasıl sizce

deger gayet güzel olmuş oyunlar ilgini çekiyorsa. steame zamlar gelmeden istediğiniz oyunları almak şu an en mantıklısı zaten.
  7. ProBruzeer

Steam Deck alınır mı?

yani switche bayıldım açıkçası. zaten günde 2-3 saat yol yapan biriyim ekstradan arkadaşlarla mario kart falan oynayabilmek ekstra zevkli oldu, el konsollarına olan ön yargımı kırdı switch. ekran başında saatlerce oturmaktansa da yattığım yerden oynamak büyük bir rahatlık benim için. o yüzden...
  8. ProBruzeer

Steam Deck alınır mı?

Hocam daha iyi olduğunu ben de biliyorum ancak 10K fazladan vermeye değer mi sizce?
  9. ProBruzeer

Steam Deck alınır mı?

10K daha fazla vermeye değer bir farkı var mı? Steam Deck zaten 18-19K civarında. Aralarındaki farklar neler? 1685209795 bu arada performans takıntım yok. orta ayarlarda vs oyunları açıp oynayabileyim yeter. ekran başında artık pek keyif alamıyorum ve oyun oynayacağım zaman pc yerine genelde...
  10. ProBruzeer

Steam Deck alınır mı?

Soru başlıkta. Sizce alınır mı? Asus ROG Ally düşünüyordum ancak aralarında 10Kya yakın fiyat farkı var ve açıkçası 10K daha para vermeye değer bir fark yaratacağını sanmıyorum Asus ROG Allyın.
  11. ProBruzeer

Ininal karta bankamatikten maksimum kaç lira yükleniyor?

Tamamdır teşekkürler yarın yüklemeyi deneyeceğim.
  12. ProBruzeer

Valla çok sık kart kullanan biri değilim zaten, elime eskiden bir kere geçti öyle kaldı Ininal. 1685131752 Amazonda ödeme yaparken vs bir sorun olur mu?
  13. ProBruzeer

Selamlar, Ininal kart ile Amazon üzerinden 1600₺lik bir ürün almak istiyorum. Yükleme limiti var mı ve ödemede bir sorun olur mu?
  14. ProBruzeer

Discord üzerinden dolandırıldım ne yapmalıyım?

peşini bırakma ancak sonuç alman da zor. geçmiş olsun ayrıca.
  15. ProBruzeer

Mediamarkttan 18 yaş altı alışveriş yapabilir mi?

21 gün sonra 18 yaşıma gireceğim ve bu öğleden sonra nakit ödemeyle XBOX Controller almayı düşünüyorum PC için. Yaştan kaynaklı bir sorun çıkar mı?
Top Bottom