Neler Yeni

Steam Deck alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Soru başlıkta. Sizce alınır mı? Asus ROG Ally düşünüyordum ancak aralarında 10Kya yakın fiyat farkı var ve açıkçası 10K daha para vermeye değer bir fark yaratacağını sanmıyorum Asus ROG Allyın.

yusuftheayay

80+ Bronze
Steam decke geliştiriciler oyunu optimize ediyor, eğer asusada ediyorlarsa neden alınmasın

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
ne olursa olsun rog ally.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne olursa olsun rog ally.
10K daha fazla vermeye değer bir farkı var mı? Steam Deck zaten 18-19K civarında. Aralarındaki farklar neler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada performans takıntım yok. orta ayarlarda vs oyunları açıp oynayabileyim yeter. ekran başında artık pek keyif alamıyorum ve oyun oynayacağım zaman pc yerine genelde switchi tercih ediyorum. o yüzden bu el konsollarına merak saldım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
10K daha fazla vermeye değer bir farkı var mı? Steam Deck zaten 18-19K civarında. Aralarındaki farklar neler?

Kesinlikle ROG Ally alınız. Aradaki fiyat farkına değecektir. Çok daha yüksek performanslı ve kaliteli.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,649
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada performans takıntım yok. orta ayarlarda vs oyunları açıp oynayabileyim yeter. ekran başında artık pek keyif alamıyorum ve oyun oynayacağım zaman pc yerine genelde switchi tercih ediyorum. o yüzden bu el konsollarına merak saldım.
burdan bakın derim hocam bence ally daha mantıklı ally her türlü tokatlıyor steam decki ve daha kompakt steam decke göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
burdan bakın derim hocam bence ally daha mantıklı ally her türlü tokatlıyor steam decki ve daha kompakt steam decke göre
Hocam daha iyi olduğunu ben de biliyorum ancak 10K fazladan vermeye değer mi sizce?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,649
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam daha iyi olduğunu ben de biliyorum ancak 10K fazladan vermeye değer mi sizce?
el konsollarında fazla zaman geçiriyorsanız değer bence hem windows tabanlı bi sistem kullanıyor steam deck gibi bişeyde takılı kalmazsınız örneğin gider oyun oynamaktan sıkılırsanız açarsınız bi dizi film izlersiniz bende almak istiyorum bunlardan ama çok pahalı normal el konsolarıda çok pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
el konsollarında fazla zaman geçiriyorsanız değer bence hem windows tabanlı bi sistem kullanıyor steam deck gibi bişeyde takılı kalmazsınız örneğin gider oyun oynamaktan sıkılırsanız açarsınız bi dizi film izlersiniz bende almak istiyorum bunlardan ama çok pahalı normal el konsolarıda çok pahalı
yani switche bayıldım açıkçası. zaten günde 2-3 saat yol yapan biriyim ekstradan arkadaşlarla mario kart falan oynayabilmek ekstra zevkli oldu, el konsollarına olan ön yargımı kırdı switch. ekran başında saatlerce oturmaktansa da yattığım yerden oynamak büyük bir rahatlık benim için. o yüzden steam kütüphanemi de kullanabileceğim bir konsol arayışına girdim zaten. bakacağım bir ROG Allya da. olmadı yazın yurt dışına çıktığımda vs alırım. yardımınız ve görüşleriniz için teşekkürler.

121709

80+ Silver
Rog ally al, steam deck daha ağır. Ayrıca çözünürlüğü, ses kalitesi vs daha iyi asusun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,873
Üyeler
165,897
Son üye
Carlpablo
Top Bottom