W Wthez 80+ Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 26 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Basim 26 Nisan 2024 #1 Merhaba, Steam Deck OLED ile Asus Rog Ally arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?
habbassaka 80+ Silver Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2,670 Dahası Reaksiyon skoru 1,445 İsim Berk 26 Nisan 2024 #2 Wthez yazmış: Merhaba, Steam Deck OLED ile Asus Rog Ally arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ? Devamı için tıklayın... El konsolu deneyimi yaşamak istiyorsan deck, daha çok el bilgisayarı kullanımı amaçlıyorsan ally. Daha nasıl özetlenebilir bilmiyorum
Wthez yazmış: Merhaba, Steam Deck OLED ile Asus Rog Ally arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ? Devamı için tıklayın... El konsolu deneyimi yaşamak istiyorsan deck, daha çok el bilgisayarı kullanımı amaçlıyorsan ally. Daha nasıl özetlenebilir bilmiyorum
grasdiyas 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2,601 26 Nisan 2024 #3 rog ally alırdım şahsen gerçek bi bilgisayar gibi bu videodan da karar edinebilirsin Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Nisan 2024 pardon alttaki oled model değilmiş
rog ally alırdım şahsen gerçek bi bilgisayar gibi bu videodan da karar edinebilirsin Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Nisan 2024 pardon alttaki oled model değilmiş