Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Kargo hakkında bir sorum olacaktı..

Oohhh çok şükür. Güle güle kullanın hayırlı olsun çok sevindim. ^^
  2. PurpleWebb

Aaaaa doğum gününüz kutlu olsun. Dilerim sorunsuz hasarsız gelmiştir.
  3. PurpleWebb

Hocam atıyorum kasada ağır bir hasar varsa ne yapacaksınız? Nasıl kullanacaksınız o sistemi? Diliyorum ki kasada sorun yoktur. Cidden iç acıtan bir durum. 2018 yılında Ankarada çalışıyorken, ilk bilgisayarımı satın aldığımda, kasanın dış kutusunda biraz hasar vardı. Dış kutudaki hasarı görünce...
  4. PurpleWebb

Şubede görevli kişilerin önünde incele, ürünlerinde hasar varsa direk tutanak tutturup iade et. Açıkçası seni arayıp bilgi vermeleri bile güzel bir mevzu bence ilk defa böyle bişi gördüm. :) Helal olsun Yurtiçi Kargoya.
  5. PurpleWebb

🔥 Alkol ve akaryakıta yüzde 25 ÖTV zammı! ⛽️

S.S. oooohhhhh oooohhhh videosu.
  6. PurpleWebb

TR`de en doğru ve güvenilir hangi siteden teknolojik ürün almalıyım?

Inan bana konsol tarafinda PC kadar bilgim yok malesef. Konsol konusunda bilgili arkadaslar yardimci olursa daha guzel olur. :)
  7. PurpleWebb

Global garantide Sony ilgilenir ancak ithalatçı garantide aldığın yer ilgileniyor ürünle. Cihaz fabrika çıkışlı sorunlu değilse, çokta bir şey olmuyor açıkçası. 3 seneden fazladır ithalatçı garantili Series S, Series X, PS5 ve PS4 kullanan arkadaşlarım var. Cihazları hala daha taş gibi...
  8. PurpleWebb

Sıfırdır ancak yurt dışı ürünüdür yüksek ihtimal. Yurt dışı ürünlerin 1 yıl global garantisi var, 1 yıl sonrası ise ithalatçı garanti olarak geçiyor.
  9. PurpleWebb

PS5 Slim ülkemize henüz yeni geldi ve şu anlık sadece Vatan'da var, ancak malum orada da fiyatları pahalı. Stoklarına geldiği zaman Amazon, İtopya, Hepsiburada veya Nethouse'yi tercih edebilirsiniz. Hangisi daha uyguna satıyorsa artık.
  10. PurpleWebb

Sigarada vergi oranları değişti! 🚬

Bu şimdi iyi mi kötü mü anlamadım, sigaraya yine zam gelir mi yani bu kararla? :D
  11. PurpleWebb

REZİLLİK son internet alışverişim

Vatandan magazaya birebir gidip elden aldigim hicbir urunde sorun yasamadim ben sahsen. Hatta yakin zamanda 13600KF alicam, isin garibi suan piyasadaki en ucuz fiyat Vatanda bu islemcinin. Gidip magazadan elden alicam. Garip. :D
  12. PurpleWebb

Hepsiburada satıcılı crocs orijinal mi ?

Öncelikle çok geçmiş olsun hocam, ben işin esprisindeyim. Yoksa kişisel ihtiyaçlara kesinlikle kötü bir lafım olamaz. ^^
  13. PurpleWebb

Hepsiburada satıcılı crocs orijinal mi ?

Tuvalet terliği bile 1000 lira olmuş eyvah eyvah.
  14. PurpleWebb

Bu site ne ayak :D bilgisi olan?

İstanbul Bilişim - Boss Bilişim tarzı bir site zannedersem. Uzak durmakta fayda var.
  15. PurpleWebb

Ps5 almak mantıklı mı?

O zamanın 100-200 lirası şimdinin 2.5K sı işte TL o derece değersizleşti. Eurasia garantili olması önemli bence. Hadi diyelim ithalatcı garantili aldın, 1 yıl Sony garantili diyelim o 1 yılda bişi olmadı, 2.yılda bişi olsa Sony yetkili servise cihazı garanti kapsamında nasıl vereceksiniz? Cihazı...
  16. PurpleWebb

Ps5 almak mantıklı mı?

Bugün bir konu açmıştım bununla ilgili ve bende bugün öğrenmiş oldum. Evet, Eurasia garantili olması daha önemli ve güvenli. İthalatçı ile arada 2.5K ya yakın fiyat oynuyor ama bence daha güvenli olacaksa değer. Arkadaşım cihazı daha bugün sipariş etti, o yüzden bende bir sorun var mı yok mu...
  17. PurpleWebb

Ps5 almak mantıklı mı?

Ben şöyle düşünüyorum. Bu düşünce ile alırsanız sadece Exc oyunlar için, oyunları oynayıp bitirdikten sonra, bir sonraki Exc oyun çıkana kadar o konsol yerinde yatacak. 18-19K para verip Exc oyunlar sonrası yerinde yatacaksa konsol, anlamı yok bence. Dediğim gibi zaten Exc oyunlar geçte olsa...
  18. PurpleWebb

Ps5 almak mantıklı mı?

Yani Sony özel oyunları da artık belli bir süre sonra PC'ye de geliyor. Yazılımcı iseniz zaten sağlam bir PC'niz vardır. Ha ben PC ye gelmesini bekleyemem hemen oynicam falan derseniz, sizin zevkiniz tabii ki. Ben sağlam PC'ye sahip olsam, konsola bir daha bulaşmazdım mantıken. 3-4 sene sonra...
  19. PurpleWebb

Ps5 almak mantıklı mı?

Günlük işlerinizi halledebildiğiniz bir laptop varsa, amacınız sadece kanepeye uzanıp oyun oynamak ise PS5 almak tabii ki mantıklı. PS Plus ile de bir sürü oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz hem. Çekersiniz yıllık Deluxe aboneliğini de mis gibi. Ha laptop olmasa da mantıklı, artık çoğu...
  20. PurpleWebb

HepsiJet Kargo bugün gelirmi

TR de HepsiJet gibi çalışan kargo firması yok şuan. Yüksek ihtimal gelir.
Top Bottom