Neler Yeni

Ps5 almak mantıklı mı?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,190
İsim
Turuncu Keskin
Hazır dolar artıyoken, PS5 almak mantıklı mı?

BeKeAz

80+ Bronze
ben ilk cuiktiginda 6bine Aldim aldigim yerde 3 adet daha vardi butun cevreme yalvardım almadılar suan hepsi pişman. evet cok cok cok fazla Ozel oyun yok ama ben ozellikle fifayi bir konsolda oynamaktan zevk aldiüim icin almistim. Butcen varsa alabilirsin sonuc olarak fiyatın azalacağı yok

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Günlük işlerinizi halledebildiğiniz bir laptop varsa, amacınız sadece kanepeye uzanıp oyun oynamak ise PS5 almak tabii ki mantıklı. PS Plus ile de bir sürü oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz hem. Çekersiniz yıllık Deluxe aboneliğini de mis gibi.
Ha laptop olmasa da mantıklı, artık çoğu internetteki işlerimizi artık cep telefonlarından da yapabiliyoruz, ama bilgisayarda daha rahat oluyor tabii.
Fiyatlar artmadan almak istiyorsanız alın. Bugün benimde bir arkadaşım doların hızlı artması sebebiyle hemen çekti bir tane Eurasia garantili olanından.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,190
İsim
Turuncu Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ilk cuiktiginda 6bine Aldim aldigim yerde 3 adet daha vardi butun cevreme yalvardım almadılar suan hepsi pişman. evet cok cok cok fazla Ozel oyun yok ama ben ozellikle fifayi bir konsolda oynamaktan zevk aldiüim icin almistim. Butcen varsa alabilirsin sonuc olarak fiyatın azalacağı yok
Sony özel oyunlarını oynamak için alıyorum ya , last of us part 2 ve god of war için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük işlerinizi halledebildiğiniz bir laptop varsa, amacınız sadece kanepeye uzanıp oyun oynamak ise PS5 almak tabii ki mantıklı. PS Plus yıllık abonelik ile de bir sürü oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz hem.
Ha laptop olmasa da mantıklı, artık çoğu internetteki işlerimizi cep telefonlarından da yapabiliyoruz, ama bilgisayarda daha rahat oluyor tabii.
Fiyatlar artmadan almak istiyorsanız alın. Bugün benimde bir arkadaşım doların hızlı artması sebebiyle hemen çekti bir tane Eurasia garantili olanından.
Yazılımcıyım, laptop ve hazır güzel bir sistemim var. Amacım sadece Sony e özel oyunları oynamak, hayranlık duyduğum oyunlar var.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Sony özel oyunlarını oynamak için alıyorum ya , last of us part 2 ve god of war için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılımcıyım, laptop ve hazır güzel bir sistemim var. Amacım sadece Sony e özel oyunları oynamak, hayranlık duyduğum oyunlar var.
Yani Sony özel oyunları da artık belli bir süre sonra PC'ye de geliyor. Yazılımcı iseniz zaten sağlam bir PC'niz vardır. Ha ben PC ye gelmesini bekleyemem hemen oynicam falan derseniz, sizin zevkiniz tabii ki.
Ben sağlam PC'ye sahip olsam, konsola bir daha bulaşmazdım mantıken. 3-4 sene sonra bile gelse artık Sony bir şekilde oyunları PC'ye de getiriyor. Dediğim gibi ben beklemem hemen oynicam derseniz siz bilirsiniz, son karar sizin tabii.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,190
İsim
Turuncu Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani Sony özel oyunları da artık belli bir süre sonra PC'ye de geliyor. Yazılımcı iseniz zaten sağlam bir PC'niz vardır. Ha ben PC ye gelmesini bekleyemem hemen oynicam falan derseniz, sizin zevkiniz tabii ki.
Ben sağlam PC'ye sahip olsam, konsola bir daha bulaşmazdım mantıken. 3-4 sene sonra bile gelse artık Sony bir şekilde oyunları PC'ye de getiriyor. Dediğim gibi ben beklemem hemen oynicam derseniz siz bilirsiniz, son karar sizin tabii.
Biraz kararsızım ama bakalım bu konuda kararsızım biraz ps5 pro yu beklerim olmadı.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Biraz kararsızım ama bakalım bu konuda kararsızım biraz ps5 pro yu beklerim olmadı.
Ben şöyle düşünüyorum. Bu düşünce ile alırsanız sadece Exc oyunlar için, oyunları oynayıp bitirdikten sonra, bir sonraki Exc oyun çıkana kadar o konsol yerinde yatacak. 18-19K para verip Exc oyunlar sonrası yerinde yatacaksa konsol, anlamı yok bence. Dediğim gibi zaten Exc oyunlar geçte olsa PC'ye de geliyor. O paraya mesela ben PC'de upgrade yapardım. Ya da sistem çok sağlamsa hiç harcamazdım yani bilemedim. :)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Günlük işlerinizi halledebildiğiniz bir laptop varsa, amacınız sadece kanepeye uzanıp oyun oynamak ise PS5 almak tabii ki mantıklı. PS Plus ile de bir sürü oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz hem. Çekersiniz yıllık Deluxe aboneliğini de mis gibi.
Ha laptop olmasa da mantıklı, artık çoğu internetteki işlerimizi artık cep telefonlarından da yapabiliyoruz, ama bilgisayarda daha rahat oluyor tabii.
Eurasia garanti çok önemli mi hocam, ps5 de kronik sorun var mı? Arada ne kadar fark oynuyor ben de almayı düşünüyorum

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,773
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
PS5'i sadece özel oyunları var olarak düşünmeyin. 4K ultrada 60 FPS oynarsın. PC tarafına bakınca RTX 3090'ın bile 4K ultrada 40 FPS verdiği oyunlar var. Steam'de yapılan büyük zamlardan sonra PS5 oyunları daha ucuz hale geldi diyebilirim. Almak mantıklı ama hemen almak mantıklı. Dolar yükselmeden.

Allmuted

80+ Bronze
2 gün önce aldım yanına da 1 yıllık deluxe paket odamda ki 3070li sisteme dokunmadım daha 4k da ghost of tsushima oynuyorum pcden ayrı bir keyif veriyor

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Eurasia garanti çok önemli mi hocam, ps5 de kronik sorun var mı? Arada ne kadar fark oynuyor ben de almayı düşünüyorum
Bugün bir konu açmıştım bununla ilgili ve bende bugün öğrenmiş oldum. Evet, Eurasia garantili olması daha önemli ve güvenli. İthalatçı ile arada 2.5K ya yakın fiyat oynuyor ama bence daha güvenli olacaksa değer.
Arkadaşım cihazı daha bugün sipariş etti, o yüzden bende bir sorun var mı yok mu, gelince öğrencem. :)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bugün bir konu açmıştım bununla ilgili ve bende bugün öğrenmiş oldum. Evet, Eurasia garantili olması daha önemli ve güvenli. İthalatçı ile arada 2.5K ya yakın fiyat oynuyor ama bence daha güvenli olacaksa değer.
Arkadaşım cihazı daha bugün sipariş etti, o yüzden bende bir sorun var mı yok mu, gelince öğrencem. :)
Zamanında ps4 alırken oyunlardan feragat edip eurasia garantili almıştım, ama gerçi o zaman 100-200 lira oynuyordu. 2.5k az değil yani çok önemli mi kararsız kaldım

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Zamanında ps4 alırken oyunlardan feragat edip eurasia garantili almıştım, ama gerçi o zaman 100-200 lira oynuyordu. 2.5k az değil yani çok önemli mi kararsız kaldım
O zamanın 100-200 lirası şimdinin 2.5K sı işte TL o derece değersizleşti. Eurasia garantili olması önemli bence. Hadi diyelim ithalatcı garantili aldın, 1 yıl Sony garantili diyelim o 1 yılda bişi olmadı, 2.yılda bişi olsa Sony yetkili servise cihazı garanti kapsamında nasıl vereceksiniz? Cihazı aldığınız satıcıya göndermeniz gerekecek bu seferde ne olur muallak. İmtina etmeyin verin farkı resmi Eurasia garantili alın 2 sene kafanız rahat etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,387
Üyeler
164,831
Son üye
berkaygnsx
Top Bottom