Arama sonuçları: *

1. R o s s

PttAvm güvenilir mi?

güvenilirim hocam bir kere alışveriş yapmıstım 3 günde elime ulaşmıştı
  2. R o s s

Kargom geldi mi yoksa gitti mi?

Yani didimde dağıtımdamı yarın gidip kargodan alabilirm 1638301587 Trendyol dan aldım yarın müşteri hizmetlerini bir arayayım
  3. R o s s

Şimdi bu ay boyunca evde hep birileri vardı kargo gelseydi almama gibi imkanları yok yani kesinlikle alırlardı 2. Si kargo geldmi beni fln aramadılar ve gaziemir şubesine gidip nası alayım ben didimde oturuyorum 200km yol var didim şubesindeyse yarın gidip alayım
  4. R o s s

Anlamadım ben şimdi kargom geldimi yoksa gelip gittimi
  5. R o s s

bu pc ye göre benim pc kaça gider

benim pc nin aynısı dış görünüş olarak fln benimkinin özelikleri ; i5 8250u mx110 1tb hdd 120gb ssd 8gb ram https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-2-yil-garantili-sifir-bilgisayar-ucretsiz-kargo-939379093/detay
  6. R o s s

Trendyol güncel indirim kuponu lazım

450 tl lik bir alışveriş yapıcam ama kartta 400 tl var ürünler son ürünler yarına kadar tükenebilir şuan güncel bi kupon lazım varmı
  7. R o s s

Oyunlarda ve alışverişte kulanabileceğim kart önerisi

Peki hocam bu karta nerden yükşeme yapabilirz , belirli bi para yükleme ve çekme sınırı varmı
  8. R o s s

Hangisni alayım black mi
  9. R o s s

oyınlarda ve alışveriş yaparken kulanabileceğim kart önerisi
  10. R o s s

kargom kapıya mı gelcek şubeye mi

İşte sorun o aras kargoya güvrnemiyom geçen gün kargo arabasını tolda kördüm arabanın jant kapakları yolda düştü sonra adam indi arkaay koydu kapakları sonra kapıyı açarken kapı kolu elinde kaldı cidden kaliteli çalışıyolar ayrıca kablosuz kulaklık sipariş ettmiştim kutusu faturası herşeyi var...
  11. R o s s

Olmadı ben şubeyde giderim ama hep gittiğimde kargo dağıtımda oluyo yani benim adreime gidiyo yine öyle olucak diye tırsıyom
  12. R o s s

böyleler 1627581903 bide tahmini teslim süreci felan öyle bişeyler diyodu 30 temmuz yazıyodu acaba yarınmı gelcek @animeizleyenbiri @Atyxah @UmutYiğit @smsismail
  13. R o s s

hepsiburadadan mx4 termal macun ile telefon kılıfı sipariş ettim siparişleirm kısmına girince paketinizi termal macunda paketinizi aras kargo ile belirtiğiniz adrese ulaştıracağız yazıyo kılıfta ise paketiizi yurt içi kargo ile bellirtiğiniz adrese ulaştıracağız diyo ve öğlen yurt içi kargo beni...
  14. R o s s

nevarsatopla.com sitesi güvenlimdir

banada öyle geldi
  15. R o s s

nevarsatopla.com sitesi güvenlimdir

5000tl ye 1660s var güvenilrimidir yoksa senkarnet yan çarmıdır https://nevarsatopla.com/bilgisayar?product_id=202618
  16. R o s s

Kargom ne zaman gelir (PTT)

Belki size garezleri vardır :D Hocam bende anneler hünü için mutfak seti almıştım aras kargo ile geldi gelen arabanın arka camı yoktu ön kaputu çıkmıştı araba pertti bildiğiniz, ve set paramparça gelmişti
  17. R o s s

Hocam siznkinde sıkıntı olmuştur
  18. R o s s

Teşekürler hocalarım 1621364373 Çokmu çomiq
  19. R o s s

Teşekürler hocalarım :D
  20. R o s s

Verdiler hocam siparşten hemen sonra kargo takip numarası gedlsi bugün de ptt den mesaj geldi
Top Bottom