Arama sonuçları: *

1. RTX 7090Ti

Basketbol Ayakkabısı Önerisi

Mevki kısmı biraz karışık, yani daha yeni yeni öğreniyorum, belirli bir mevkim yok. 59 kiloyum, 161 boyum, çoğunlukla iç. 1635504009 Malesef maximum 650 ye çıkabiliyorum.
  2. RTX 7090Ti

Basketbol Ayakkabısı Önerisi

650 Liraya kadar basketbol ayakkabısı arıyorum. 42 giyiyorum. Aklıma şöyle bir model yattı, kod ile 620 liraya düşüyor. https://www.sportive.com.tr/nike-renew-elevate-2-unisex-beyaz-basketbol-ayakkabisi-cw3406-101/?integration_renk=N03&integration_beden=8.5 bu nasıldır? başka öneriniz var mı...
  3. RTX 7090Ti

Bu işi yapabilir miyim?

Valorant hesabıma bir süre önce Yağmacı Vandal aldım ve pek hoşuma gitmedi. Bu yüzden hesabımı satmayı planlıyorum. Hesabı 75 TL ye satmayı düşünüyorum. Birde Steam hesabımda 41 TL var. Oyun alacak bir kişi ile anlaşıp 41 tl ye kadar alacağı oyunları hediye edip kartıma 40 tl atmasını...
  4. RTX 7090Ti

RSA Teknoloji Güvenilir Midir?

Sanırım.
  5. RTX 7090Ti

RSA Teknoloji Güvenilir Midir?

Kasamı ışıklandırmak için bu üçlü fan setini almayı planlıyorum. Site güvenilir midir? https://www.rsateknoloji.com/urun/gamepower-air-turbine-3in1-a-rgb-fan-set-kit-3x120mm-sessiz-kasa-fani?ref=akakce&v=1.73.7
  6. RTX 7090Ti

UPS Kargo Yavaşlığı :(

Başlığı "UPS Karga Yav***lığı" diye okudum.
  7. RTX 7090Ti

Yardım 600 TL Oda güzelleştirme

figür konusu biraz tuhaf geldi ne yalan söyleyeyim, farklı bir bakış açısı :D Ledler nasıl çıktı? Bir fotoğraf alırım :D
  8. RTX 7090Ti

Gittigidiyor "Cadde" nedir?

Bu etiketin anlamı nedir?
  9. RTX 7090Ti

Fiyatlara Baktıkça Ağlıyorum 😥🚬

KRAKEN T.E 400 TL Mİ FENALIK GEÇİRİYORUM
  10. RTX 7090Ti

Yardım Letgo Konumumu Afyonkarahisar seçiyor Sorunu

Letgoda arama yaparken konumumu her zaman Afyonkarahisar olarak seçiyor. Örnek: İstanbul'da yaşamama rağmen hep böyle oluyor. Sorun nedir?
  11. RTX 7090Ti

bu akütel katalogu gerçek mi (steelseries)

Oo hoşgeldin reis yeni gördüm seni :)
  12. RTX 7090Ti

Elektrikli scooter önerisi

Hiçbir bilgim yok konuyla alakalı. Amacım şehir içinde kısa mesafelere yürümek yerine bununla gitmek bkz(evimiz yokuşta ve yakın zamanda dedem vefat etti anneanneme gitmek istiyorum ve bu çok yorucu oluyor. Yokuş dik değil rampa gibimsi ama biraz uzun yoruyor insanı) fiyatları ne kadardan...
  13. RTX 7090Ti

N11 Kupon Satışları Alabilen Var mı Cidden

Neden hepsi 1TL?
  14. RTX 7090Ti

N11 Kupon Satışları Alabilen Var mı Cidden

ne işe yarıyo? 1 liraya 11 lira mı alıyom?
  15. RTX 7090Ti

Düz renk ayakkabı alıp custom yaptırmak

Bir bakayım kullandıkları ürünler pahalı mı.
  16. RTX 7090Ti

Bu tür desenleri yapmak biraz daha kolay çünkü kendiliğinden oluyor, ince işçilik istemiyor. Ama ilk attıklarımda bir şeyi yanlış yapsan kötü gözükür gibi.
  17. RTX 7090Ti

Evettt :love: 1603055207 Boş zaman aktivitem çok özeniyorum.
  18. RTX 7090Ti

düz renk ayakkabı olsam istanbulda bu hale getiren bir dükkan var mıdır?
Top Bottom