Bence telefon al kendine boşver odayı ihtiyaçların neyse onu hallet5 yıldır kullanıyorum.. 2. el
bu led in üzerinde ucuz olanlar göre daha fazla led pixsel var yakından çekerimbu ile diğer 50 TL 70 TL olanlardan farkı nedir baggood güvenilir ama yurtdışı olduğundan babam almayabilir
Kanka sen onu boşver zaten telefonum olucak annemin eski telefonunu kullanıcam A20 oda Sıfır bi tane aldıBence telefon al kendine boşver odayı ihtiyaçların neyse onu hallet
Biz dün bi led aldık bakalım iyidir inşallahbu led in üzerinde ucuz olanlar göre daha fazla led pixsel var yakından çekerim
linkini bırakabilirmisinizKanka sen onu boşver zaten telefonum olucak annemin eski telefonunu kullanıcam A20 oda Sıfır bi tane aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz dün bi led aldık bakalım iyidir inşallah
COMBAT Kumandalı Şerit Led 5 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyollinkini bırakabilirmisiniz
O zaman odana duvar kağıdı al çok güzel fark yaratır birde ledler güzel giderKanka sen onu boşver zaten telefonum olucak annemin eski telefonunu kullanıcam A20 oda Sıfır bi tane aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz dün bi led aldık bakalım iyidir inşallah
Duvar kağıdı güzel fikirde babam olum napıcaksın siyah siyah için kararıcak dedi figür almak istedim put gibi olur günah dedi figür konusunda haklı olabilir ama duvar kağıdını konuşucağımO zaman odana duvar kağıdı al çok güzel fark yaratır birde ledler güzel gider
Foto bu kadar pahalı olmasının sebebi
Hem (argb) rgb değil hemde diğer argb ledlere göre daha fazla ledi var hem de kontolcüsü de var
Bu nasıl mümkün olabilir?
figür konusu biraz tuhaf geldi ne yalan söyleyeyim, farklı bir bakış açısı Ledler nasıl çıktı? Bir fotoğraf alırımDuvar kağıdı güzel fikirde babam olum napıcaksın siyah siyah için kararıcak dedi figür almak istedim put gibi olur günah dedi figür konusunda haklı olabilir ama duvar kağıdını konuşucağım
bu rgb yani benim ledim gibi hareketler yapamaz ucuz olunca çok şey değişiyor az mod u var birde
ben sadece güzel bi mavisi olsun istiyorum Mavi renk severimbu rgb yani benim ledim gibi hareketler yapamaz ucuz olunca çok şey değişiyor az mod u var birde