Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

ACER NITRO 5 RTX 4060 31.500'e Aldım!

indirim uygulamışsınız daha iyisi bulunurdu gibi
  2. RinDoChi

Redragon k552 kumara 900 tl ye alınır mı?

aliexpress'te 1-2 gün önce daha iyi ya da muadil klavyeler yarı fiyatınaydı. genede fena değil gibi
  3. RinDoChi

VATAN BİLGİSAYAR SORUNLU ALIŞVERİŞ

bu tarz detaylarda işi yokuşa sürdükçe sürüyorlar, alternatifin yoksa üründe sorun yoktur belki diye denemeni tavsiye ederiz. öbür türlü diğer arkadaşlarında belirttiği gibi kesin bir dille bunları karıştırmadan iade et gitsin. vatan, itopya,n11 bu yerleri ne sanıyorsunuz anlamıyorum cidden...
  4. RinDoChi

bende 5-6 senedir birçok farklı forumda bulundum, biçok insanın başına bu geliyor. birileri alıyor yanlış almış vs. oluyor ya da indirimli başka bişey denk geliyor ya da ürün kusurlu oluyor iade ediyor. kimi zamanda çalışanlar ya da müdürler yüzünden ürün depoya yollanabiliyor. siz inandınız mı...
  5. RinDoChi

birisi almıştır, kendi ramleriyle ya da sistemiyle uyumlu olmamıştır. iade etmiştir. sen iade edince ne olacak sanıyorsun gene depoya gidecek ordan birine yollayacaklar yine. tak sıkıntı yoksa kullan gitsin.
  6. RinDoChi

amazon.com 6 taksit MSI GEFORCE RTX 4060 TI GAMING X SLIM 16G

Yok arkadaş bendeki 3060ti'a bios modlayıp vramleri değiştirip 16 gb yapacam, 16gb karta 22-23k verilir mi?
  7. RinDoChi

Yardım Trendyol Satıcı Hesapları Ele Geçirilmiş Durumda !!!!

hukuki yolar aramak lazım, sen hackleneceksin cezasını ben ödeyecem ha?
  8. RinDoChi

Userbenchmark sitesini neden kullanmamalısınız

Yaşasın passmark
  9. RinDoChi

🟥Teknobiyotik'in bu rezaletinde başımdan geçenler GÜNCELLEME !!!!! 6. sayfa

sen sanki hiçbir şeyden haberin yokmuş gibi davran bu işlemcide bir sıkıntı var diye, onlar sana iade değişim kağıdı verirler büyük ihtimalle sen o kağıdı alıp teknobiyotik'in yolunu tutacaksın
  10. RinDoChi

Gamers Arena Güvenilir mi? - Rezillik

hoca bundan bahsediyorum hoca... d41 aldım inşallah adam akıllı gelir, vatandan almadım keşke o 150 lirayı vereydim şimdi ram elimdeydi
  11. RinDoChi

Gamers Arena Güvenilir mi? - Rezillik

Elektronik ürün satan ama sanki manavmış gibi davranan firma, boru değil 2800 liraya RAM aldık perşembe saat 2'de normalde o gün kargolanması gerekiyordu ama firma kargolamadı ve prosedürlerine göre cuma cumartesi gelen siparişlerde pazartesi kargoya veriliyormuş, yani benim RAM bana tam 5 günde...
  12. RinDoChi

bak kardeşim sana moral gaz verip yollamak değil niyetim, prosedür bu faturanı alırsın senin ürününün garantisi sen ürünü alınca başlar aracı/satıcı ile alakalı bir durum yok. faturanla gideceksin ben bu üründe sorun yaşıyorum değişimini talep ediyorum bu mal kusurlu diye videosunu çek bios...
  13. RinDoChi

seri no ne alaka? sen garantisi devam eden ürünle sorun yaşadın, çözümünü isteyeceksin. dostum mağduriyetini kabullenmissin sen, sen kazığı orda yedin işte
  14. RinDoChi

sen ara bakalım şu endeks'i ne der ne ister görürüz, millet boyuna tray işlemci alıyor o zaman o işlemcilerin garantisi yok?
  15. RinDoChi

1,5 sene saçma sapan beklemişsin, yetkili biriyle muhattap olmamışsın. karamsarlığa kapılma adamlar zaten yetkili umurlarında olmaz değiştirirler hemen. öbür taraf yetkili değil ödenek vermezler onlara parasını senden alamayacağı için başından savmış
  16. RinDoChi

sen şu endeks'e bi derdini anlat al faturanın bir kopyasını tut yolunu,
  17. RinDoChi

senin işlemcin değişecek, çipinde sorun var senin tamirlik iş değil 1706255625 cpu desktop yazanlarla muhattap olacaksın, diğerleri işlemciye bakmaz
  18. RinDoChi

yetkili servise gitmezsen, senden parasını alır alamazsa böyle iş yapar
  19. RinDoChi

yanlış bilmiyorsam endeks bilişim bakıyor,akortek yetkili değil adamlar cebinden işlemci değiştirecek değil ya https://www.amd.com/en/partner/resources/distributors.html burdan yetkili birini bul garanti bitmeden muhattap ol
  20. RinDoChi

işlemcinin garantisi ile yetkili servisi ilgilenir, siz teknobiyotikle muhattap olduysanız sorun bundandır. yanlış anlamayın ama siz bir ürün aldığınızda garanti değişim şikayet gibi konularla faturanızı alıp garanti ile muhattap olursunuz. 3. sahibi olduğumu düşündüğüm rx 6600 kartımı garantiye...
Top Bottom