Arama sonuçları: *

1. R

Da-G6'yı kimler alabildi ?

hocam milyonlar giriyor siteye 1 kere çökmedi trendyol kasım ayında kı black friday zamanında ki yığılmayı görsen keşke. Bu kaçıncı sistem ? yapılan Teknoloji marketinin sitesinin bu şekilde çökmesi normal değil anca bilinçli yapılır. abdullahlık bir olay yok itopyanın bilinçli yaptığını...
  2. R

stogun bıtmesi evet normal ama her seferinde sitenin çökmesi normal degil hocam :)
  3. R

Alamamanız tamamen itopya ile alakalı bende alamadım 3 kere ödeme noktasına geldim geri ana sayfaya attı beni. Trendyol'da çalışıyorum kampanya döneminde milyonlarca insan siteye giriş çıkış yapıyor bir şeyler satın alıyor hiçbir zaman site ile alakalı sorun yaşamadık. İtopya'da bu şekilde 4...
  4. R

Gaming Gen Tr Ürünüm neden kargolanmadı

5500 u var gibi hocam tam piyasaya hakim değilim :D
  5. R

h.o önemli olan parçayı almışşsınız hocam. anakarta ben çok fazla para verme taraftarı değilim açıkcası yeni nesil işlemci cıktıca anakart yerinde sayıyor yeni işlemcileri haliyle desteklemiyor ilerde degiştirmek gerekebiliyor.
  6. R

Logitech G512 , Logitech G G333 , ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz
  7. R

binlerce sipariş aldılar hocam benım ihtiyacım olamamasına ragmen 3 ürün aldım öyle düşün. bendede o şekil bu hafta içi verirler büyük ihtimal
  8. R

Çözüldü✓ Gaming Gen ödeme seçenekleri

Ödeme yerinde kredi kartı tikini seç
Geri