Yoğunluk vardır bence, çünkü bayağı sipariş aldılar. Yakında yollarlarAlıntıyı görüntüle
Resimde görüldüğü gibi cumartesi sipariş vermiştim sabahtan beri paketlendi olarak gözüküyor fakat kargoya verilmedi sebebi nedir sizce sizde de böyle mi gözüküyor?
cuma sipariş vermiştim buğün elime ulaştıAlıntıyı görüntüle
Resimde görüldüğü gibi cumartesi sipariş vermiştim sabahtan beri paketlendi olarak gözüküyor fakat kargoya verilmedi sebebi nedir sizce sizde de böyle mi gözüküyor?
ne aldınızbinlerce sipariş aldılar hocam benım ihtiyacım olamamasına ragmen 3 ürün aldım öyle düşün.
bendede o şekil bu hafta içi verirler büyük ihtimal
Logitech G512 , Logitech G G333 , ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hzcuma sipariş vermiştim buğün elime ulaştı
istanbulda yaşamama rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne aldınız![]()
7999 tl 6600 xt aldım anakarta bütçe yetmedi
ben dün 23.30 da aldim bugün ögle saatlerinde kargoya verildiAlıntıyı görüntüle
h.o önemli olan parçayı almışşsınız hocam. anakarta ben çok fazla para verme taraftarı değilim açıkcası yeni nesil işlemci cıktıca anakart yerinde sayıyor yeni işlemcileri haliyle desteklemiyor ilerde degiştirmek gerekebiliyor.7999 TL 6600 xt aldım anakarta bütçe yetmedi![]()
bak bu garip ben cmt vermiştimben dün 23.30 da aldim bugün ögle saatlerinde kargoya verildi
ben de saşirdim bu kadar erken verilmesinebak bu garip ben cmt vermiştim