Arama sonuçları: *

1. Rosita

Thh ya başvuranlar bakabilir mi?

şansa o knk genelde 3-6 ay sürüyor
  2. Rosita

Thh ya başvuranlar bakabilir mi?

genelde 6 ayda sonuçlanıyor
  3. Rosita

🔥İndirim Ryzen 5 5600 + RTX4060 - 32GB Ram + Hawk Gaming Chair Fab v4 29.799TL !!!!!

bunlarda sözde yeni açılış yaptılar adam akıllı indirim yok bu da pahalı
  4. Rosita

Kargo dağıtıma çıkmadan iade edildi.

hangi kargo o
  5. Rosita

Büyük AMAZON Rezilliği!

yine laptop mu gönderecekler yani peki o gelen laptop da çay çıkarsa başa mı sarıcaz :d
  6. Rosita

🔴 PC Hocası: "Haberler kötü! Acele edin ve duyurun!..."

her yıl aynı muhabbet bakalım bu sefer doğru mu
  7. Rosita

⚠️⚠️Sıcak fırsatlarda son günlerdeki yüksek indirimli dolandırıcı konuları⚠️⚠️

demin bi kaç trendyol mağazasına denk geldim ürün yorumları full olumlu 5 puan en az 50 60 yorum var bütün ürünlerinde kime güveneceğimizi şaşırdık
  8. Rosita

Arctis 7+ yerine arctis 7p+ alsam bir şey olur mu

7+ yı bilmiyorum ama ben g733 den geçtim performans olarak aynı gibi geldi rahatlık olarak steelseries daha iyi
  9. Rosita

Arctis 7+ yerine arctis 7p+ alsam bir şey olur mu

ps5 için uyumlu ama pcde de sorun olmuyor. ben kullanıyorum memnunum
  10. Rosita

Amazon İade hakkında

elinde bulunsun diye dedim hadi olduda etiket karıştı ya da yolda giderken arabadan düştü üstünden kamyon geçti kağıt gibi oldu kutu napacak arkadaş :ROFLMAO:
  11. Rosita

n11 indirim kuponu var mı

max 50 liralık kod alırsın her gün oluyor illaki hatta sabah vardı da bitmiştir 1703935030 daha önce alışveriş yaptıysan uç uç kuponlarına da bak
  12. Rosita

Amazon İade hakkında

yok ama fotoğrafını çek sağını solunu
  13. Rosita

Yardım Annem İle E-Ticaret İşine Girmek İstiyorum

ortalama %20 komisyon + kargo ücretini de hesap et trendyoldan çok zor kâr edersin. öncelikle shopier den başla reklam yap. instagram tiktok vs. hesaplarda paylaşım yap. avon işinden çok bir şey kazanamazsın. ama madem bir şeyler yapmak istiyorsun ufak ufak başlarsın.
  14. Rosita

Sahibinden İlanımı Nasıl Hızlı Satabilirim?

13e bırakırsan alalım bugün
  15. Rosita

❌İndirim Bitti! Amazon kafayı yedi bazı Defacto ürünlerinde dehşet indirimler var...

Ben teslim aldım çoğunu sıkıntı yok iptal olan olmadı daha
  16. Rosita

❌İndirim Bitti! Amazon kafayı yedi bazı Defacto ürünlerinde dehşet indirimler var...

erkek giyim de gördüğüm fırsat yok şu an kadın giyimlerde var
  17. Rosita

defacto sayfasında herhangi bir ürüne tıklayın illaki birinde 50 60 liralık fiyat vardır öyle denk getiriyorum 1702586925 https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6Q8CWTK/?coliid=I2ZSH5268CC8OT&colid=ZN7LCC8PJ8EM&psc=0&ref_=list_c_wl_lv_vv_lig_dp_it
  18. Rosita

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8Z9RZ8H?tag=joiapedra_10748-21&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1 47 tl çocuk terlik
Top Bottom