yusuftheayay
80+ Bronze
Thh ye başvuru yapmıştım 17 ocaktan beri savunması istendi yazıyor. Normal bir durum değil gibi ne diyorsunuz?
savunma için firmalara 7-10-15-20-30 olmak üzere savunma süreleri vermekteler bu başvurduğun ildeki yoğunluğa göre makamların karar sürelerini de etkilemektedir.Thh ye başvuru yapmıştım 17 ocaktan beri savunması istendi yazıyor. Normal bir durum değil gibi ne diyorsunuz?
hangi firma için THH ye başvurmuştun?savunma için firmalara 7-10-15-20-30 olmak üzere savunma süreleri vermekteler bu başvurduğun ildeki yoğunluğa göre makamların karar sürelerini de etkilemektedir.
dostum normal bir durum değil gibi derken ya seve seve yada sevmeye sevmeye savunma yapacak firma, şöyle düşün 30 gün içinde savunma yapması lazım mesela ,seni bıktırmak için bile 10. günde savunmasını hazırlasalar bile 10. günde değil bıktırmak için 29. günde savunmasını verirler. Benim de şuanda THH de bir şikayetim var. fotoğraf bırakıcam bende de durum böyle şuanThh ye başvuru yapmıştım 17 ocaktan beri savunması istendi yazıyor. Normal bir durum değil gibi ne diyorsunuz?
Sinerji için başvuru yapmıştım bende en fazla 1 ay diye biliyorum ama 2. Ayına gireceksavunma için firmalara 7-10-15-20-30 olmak üzere savunma süreleri vermekteler bu başvurduğun ildeki yoğunluğa göre makamların karar sürelerini de etkilemektedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi firma için THH ye başvurmuştun?
İşte 30 gün geçeli çok oldu hala savunma yok ortada sende vermişlerdostum normal bir durum değil gibi derken ya seve seve yada sevmeye sevmeye savunma yapacak firma, şöyle düşün 30 gün içinde savunma yapması lazım mesela ,seni bıktırmak için bile 10. günde savunmasını hazırlasalar bile 10. günde değil bıktırmak için 29. günde savunmasını verirler. Benim de şuanda THH de bir şikayetim var. fotoğraf bırakıcam bende de durum böyle şuan
hangi kaymakamlık/valilikten başvurdun yoğunluk olabilir.Sinerji için başvuru yapmıştım bende en fazla 1 ay diye biliyorum ama 2. Ayına girecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte 30 gün geçeli çok oldu hala savunma yok ortada sende vermişler
yoğunluğa göre değişiyor o 1 ayda sonuçlanan davalarda vargenelde 6 ayda sonuçlanıyor
Mersin mezitlihangi kaymakamlık/valilikten başvurdun yoğunluk olabilir.
6 ayı biliyorum da en azından savunması ulaştı vs diye güncelleseleryoğunluğa göre değişiyor o 1 ayda sonuçlanan davalarda var
6 ayı biliyorum da en azından savunması ulaştı vs diye güncelleseleryoğunluğa göre değişiyor o 1 ayda sonuçlanan davalarda var
şansa o knk genelde 3-6 ay sürüyoryoğunluğa göre değişiyor o 1 ayda sonuçlanan davalarda var
THH'ye TÜBİS'den mi başvuruyoruz ve Adidas'ın vergi nosunu nereden öğrenebilirim Mersis No'yu yazmışlar ama Vergi no'yu bulamadım.