Neler Yeni

Thh ya başvuranlar bakabilir mi?

yusuftheayay

80+ Bronze
Thh ye başvuru yapmıştım 17 ocaktan beri savunması istendi yazıyor. Normal bir durum değil gibi ne diyorsunuz?

DarkQuell

80+
Thh ye başvuru yapmıştım 17 ocaktan beri savunması istendi yazıyor. Normal bir durum değil gibi ne diyorsunuz?
savunma için firmalara 7-10-15-20-30 olmak üzere savunma süreleri vermekteler bu başvurduğun ildeki yoğunluğa göre makamların karar sürelerini de etkilemektedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

savunma için firmalara 7-10-15-20-30 olmak üzere savunma süreleri vermekteler bu başvurduğun ildeki yoğunluğa göre makamların karar sürelerini de etkilemektedir.
hangi firma için THH ye başvurmuştun?

~helloworld

80+ Bronze
dostum normal bir durum değil gibi derken ya seve seve yada sevmeye sevmeye savunma yapacak firma, şöyle düşün 30 gün içinde savunma yapması lazım mesela ,seni bıktırmak için bile 10. günde savunmasını hazırlasalar bile 10. günde değil bıktırmak için 29. günde savunmasını verirler. Benim de şuanda THH de bir şikayetim var. fotoğraf bırakıcam bende de durum böyle şuan

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-15 151253.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-15 151253.png
    21.2 KB · Hit: 73

yusuftheayay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hangi firma için THH ye başvurmuştun?
Sinerji için başvuru yapmıştım bende en fazla 1 ay diye biliyorum ama 2. Ayına girecek

dostum normal bir durum değil gibi derken ya seve seve yada sevmeye sevmeye savunma yapacak firma, şöyle düşün 30 gün içinde savunma yapması lazım mesela ,seni bıktırmak için bile 10. günde savunmasını hazırlasalar bile 10. günde değil bıktırmak için 29. günde savunmasını verirler. Benim de şuanda THH de bir şikayetim var. fotoğraf bırakıcam bende de durum böyle şuan
İşte 30 gün geçeli çok oldu hala savunma yok ortada sende vermişler

DarkQuell

80+
Sinerji için başvuru yapmıştım bende en fazla 1 ay diye biliyorum ama 2. Ayına girecek

İşte 30 gün geçeli çok oldu hala savunma yok ortada sende vermişler
hangi kaymakamlık/valilikten başvurdun yoğunluk olabilir.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
genelde 6 ayda sonuçlanıyor

yusuftheayay

80+ Bronze
hangi kaymakamlık/valilikten başvurdun yoğunluk olabilir.
Mersin mezitli

yoğunluğa göre değişiyor o 1 ayda sonuçlanan davalarda var
6 ayı biliyorum da en azından savunması ulaştı vs diye güncelleseler

yoğunluğa göre değişiyor o 1 ayda sonuçlanan davalarda var
6 ayı biliyorum da en azından savunması ulaştı vs diye güncelleseler

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Anonim Ankh
THH'ye TÜBİS'den mi başvuruyoruz ve Adidas'ın vergi nosunu nereden öğrenebilirim Mersis No'yu yazmışlar ama Vergi no'yu bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,205
Üyeler
168,260
Son üye
Josephx06
Top Bottom