Selamlar arkadaşlar,
AM5 sisteme geçiş yaptığım için mevcut sistemimi boşa çıkarıyorum. Piyasada satılan, içine ne idüğü belirsiz giriş seviyesi parçalar...
aksiyon kamerası almak istiyorum bu bakiyeyi nasıl değerlendirebilirim bimde amazon kart satılıyor mu ve ek olarak nakitte 14000 13500 bozdurabileceğim bir...
Hocam bilgilendirme ve video için çok teşekkürler, Hynix çip mevzusunda ve malzeme kalitesinde kesinlikle haklısın; gerçekten üst düzey bir seri elimdeki...
XMP açıp Frekansı 6000 yap geç farkı hissetmezsin bile ki 5090+ kullandığın senaryoda bu. Daha düşük bir ekran kartında 2k veya üstünde zaten fark bile olmaz
Selamlar, video için çok teşekkürler hocam. Nebi Akgün'ün rehberleri gerçekten altın değerindedir, o Hynix çip mevzusuna ve 'içindeki malzeme aslında aynı'...
Hahaha, hobi işte hocam, detaylarla uğraşmak işin eğlencesi. Ferrari alıp standart lastik takmak istemiyorum diyelim, o yüzden bu kadar ince eliyoruz...
6000 mhz cl 32 ramlerin gecikmesi 6400 mhz cl36 dan daha düşük, kim niye takas yapsın. Kaldı ki elinde x3d işlemci var ram gecikmesinin sana pek bir artısı...
Eyvallah dostum, görüşün için teşekkürler. Aslında haklısın, 6400MHz de manuel ince ayarla (FCLK vs.) güzel sonuçlar verir ama benim amacım biraz daha...
FPS oyunları dışında ciddi fark olusturacak bir şey değil bu değerler.İlla sweetspot istiyorsan 6000mhz cl36 kullan geç.Takasla uğraşmanda saçma bana kalırsa...
Hocam kesinlikle haklısın, ben de tam olarak bu yüzden o ince ayar topuna hiç girmek istemiyorum. Voltajdı, alt gecikmelerdi, stabilite testleriydi derken...