Arama sonuçları: *

1. Ruffian

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Hocam benim 2014 den kalma LG televizyonum var Woofer bile var televizyonda ve görüntü kalitesi harika 2023 de Philips televizyon aldım rezalet desem yeridir 2014 den kalma cihaza göre.
  2. Ruffian

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

ne yaparsan yap televizyonda LG ya da Samsung al gidip de Philips vs. bulaşma.
  3. Ruffian

Zippo benzeri Çakmak

(biraz) çakma alsın napim :D
  4. Ruffian

Zippo benzeri Çakmak

DuPond ama pahalı biraz.
  5. Ruffian

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

Bu yüzden Hepsu Buradayı tercih ediyoruz 😎 (!) 1723647942 Ak koyun kara koyun hep belliydi zaten
  6. Ruffian

Öneri Parfüm Önerisi orjinal

Hocam kendi sitesi var https://lionfrancesco.com.tr/ daha şekerli bir koku isterseniz arabica sı var 900 TL.
  7. Ruffian

Öneri Parfüm Önerisi orjinal

Farklı koku arıyor iseniz ben bir parfüm buldum Lion Francesco Afrozy diye kokusu çıkmıyor yani gömleğime sıktım 1 gün üstümde durdu sonra astım sonra ki günün akşamına kokladığımda hayla kokuyordu baya kalıcı bir koku 2 gün kalıyor kıyafette ve farklı güzel bir koku.
  8. Ruffian

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

Hayır öyle bir dünya yok öyle böyle indirimler yok şimdi bizim ülkede ki kafa şu indirim var ise al işine yarar yaramaz al fakar yurt dışında böyle bir dünya yok lazım olunca alıyorlar mesela bizde basit bir USB Type-A to Type-C aparatı var değil mi? Sırf indirime girdi diye 5 tane alan var hal...
  9. Ruffian

Çözüldü✓ Sıfırından 9K ucuz laptop satan satıcıya güvenilir mi?

Konumu okuyun ama bence satıcı pek güvenli değil onun yerine nitro 16 bak sahibinden de bunun gibi satan var madem alacaksın nitro 16 al derim victus 16 kalitesiz model.
  10. Ruffian

Lion Francesco dan alınan ürünün kargo takibi nasıl yapılır?

Merhabalar ben lion Francesco dan bir parfüm aldım fakat kargo takibi nasıl yapılır bilmiyorum sitede böyle bir seçenekde bulamadım kargo takibini nasıl yapabilirim?
  11. Ruffian

Yardım Hala Laptopumu İade Edebilir Miyim

HP Omen diye düşünüyorum bilgisayarı ve 4 hava çıkışlı kronik sorunlu sanırsam 3 yada 4 kere garantiye aynı arıza ile giderse değişim talep edebilirsiniz para iadesini tam olarak bilmiyorum.
  12. Ruffian

Kilo verirsem deri sarkması yaşar mıyım?

Ağırlığa daha fazla zaman ayır hem daha güzel vir vücudun olur.
  13. Ruffian

Kardiyo yapma bence çok gereksiz ama bisiklet yapabilirsin çok yararlı ama o jimnastik topu falan çok gereksiz daha çok ağırlık öneririm su atacaksan gene bisiklet öneririm bisiklet kondisyonunu bile düzeltir daha dik durursun.
  14. Ruffian

Deri sarkması için aşırı derecede fazla kilo almalısınız ağır yaşamları izleyin ordaki sarkmalar bile aşırı derecede fazla değil yani çok az bir sarkma olabilir ama deri yığını olmazsınız.
  15. Ruffian

Yardım M.2 SSD & Ram Bellek | Tavsiyelerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler .

Kim hayır derse beni bulsun :ROFLMAO: 1709918696 https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-kc600-512-gb-skc600-512g-2-5-sata-3-0-fiyati,561904761.html bütçe çıkarsa buda iyidir 96 katmanlı canavar bişey
  16. Ruffian

hocam Evo Plus diyoruz :D felaket bişey dir bu
  17. Ruffian

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-500gb-970-evo-plus-nvme-m-2-dahili-bellek-1191338.html?gad_source=4&gclid=CjwKCAiAi6uvBhADEiwAWiyRdkrASoiwxMFyTNUM4-Z_XMFuSgb7q0f1Db4WWTtaTJI0XE6XcM_HJxoCSHMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds atın ölümü arpadan olsun denirse
  18. Ruffian

Hocam kalitesiz m.2 ssd yerine kalitesi Sata SSD tercih ederdim ben çünkü ömrü her türlü kısa olacak kalitesizin
  19. Ruffian

hocam siz onun özelliklerini görseniz :D samsung hocam taş gibidir MKX yonga var içinde 1 GB Dram olması lazım yada 512MB
Top Bottom