Arama sonuçları: *

1. Ruffian

İkinci el garantisi bitmiş airpods 4 alacağım

Beats larada bakabilirsiniz iPhone ile tam uyumlu.
  2. Ruffian

Yardım Kaliteli terletmeyen BOXER önerisi

calvin kelin dışında evet calvin klein herkes tavsiye ediyor.
  3. Ruffian

Yardım Kaliteli terletmeyen BOXER önerisi

marks spencer, calvin klein, tutku.
  4. Ruffian

En iyi erkek parfüm önerileri

MAD Draco bakabilirsiniz.
  5. Ruffian

Yardım 15 K Bütçede Robot Süpürge Tavsiyesi ?

hocam gözümde hepsi aynı işi yaptığı için phlips mi yeedi mi desen yeedi derim 2.5 kat daha ucuz ve 2 side aynı işlevi yapıyo.
  6. Ruffian

hocam xiaomi ile çok bir fark yok bu 5000 xiaomi 6000 xiaomi sevmediğimiz için pek ev aletlerinde phlips tercih ettik.
  7. Ruffian

güzel emiyor hocam silme vs. boş ama emişi güzel.
  8. Ruffian

tavsiyem emiş gücü en yüksek hangisinde ise onu almanız silmede iyi iş çıkarmaz pek phlips de var...
  9. Ruffian

hocam 3+1 evimizde yeedi vac 2 pro var 1 ya da 2 temizlikde 1 boşaltıyoruz yani bence aşırı pahalısına gerek yok.
  10. Ruffian

https://www.trendyol.com/yeedi/vac-2-pro-robot-supurge-p-316565799?boutiqueId=61&merchantId=541577?adjust_t%3Dr7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
  11. Ruffian

hocam çok pahalıya gerek yok gerçekten hepsi aynı işlevde silmede pek işe yaradığı söylenmez her gün elektrikli süpürge ile tozları alacağanıza bunu çalıştırıp ufak tefek şeyleri hallediyo ama aylık detaylı temizliklerde sadece buna güvenip yaptırılmaz günlük ya da haftalıkda iş görür yormaz...
  12. Ruffian

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

parfüm olarak Royal Platinum M561 önerebilirim Invictus'a bir benzerliği var roll on olarak OLD Spice Whitewater ve ya ultra defence tavsiye edebilirim ya da sert ağır ROM tarzı koku severseniz Bentley Intense önerebilirim.
  13. Ruffian

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Hocam benim 2014 den kalma LG televizyonum var Woofer bile var televizyonda ve görüntü kalitesi harika 2023 de Philips televizyon aldım rezalet desem yeridir 2014 den kalma cihaza göre.
  14. Ruffian

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

ne yaparsan yap televizyonda LG ya da Samsung al gidip de Philips vs. bulaşma.
  15. Ruffian

Zippo benzeri Çakmak

(biraz) çakma alsın napim :D
  16. Ruffian

Zippo benzeri Çakmak

DuPond ama pahalı biraz.
  17. Ruffian

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

Bu yüzden Hepsu Buradayı tercih ediyoruz 😎 (!) 1723647942 Ak koyun kara koyun hep belliydi zaten
  18. Ruffian

Öneri Parfüm Önerisi orjinal

Hocam kendi sitesi var https://lionfrancesco.com.tr/ daha şekerli bir koku isterseniz arabica sı var 900 TL.
  19. Ruffian

Öneri Parfüm Önerisi orjinal

Farklı koku arıyor iseniz ben bir parfüm buldum Lion Francesco Afrozy diye kokusu çıkmıyor yani gömleğime sıktım 1 gün üstümde durdu sonra astım sonra ki günün akşamına kokladığımda hayla kokuyordu baya kalıcı bir koku 2 gün kalıyor kıyafette ve farklı güzel bir koku.
  20. Ruffian

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

Hayır öyle bir dünya yok öyle böyle indirimler yok şimdi bizim ülkede ki kafa şu indirim var ise al işine yarar yaramaz al fakar yurt dışında böyle bir dünya yok lazım olunca alıyorlar mesela bizde basit bir USB Type-A to Type-C aparatı var değil mi? Sırf indirime girdi diye 5 tane alan var hal...
Geri