nike kullanıyorum yukarı toplanmıyorboxer almayı düşünüyorum. Mümkünse terletmeyen. Yukarı doğru toplanmayan ve sıkmayan rahatsız etmeyen boxer önerisi lazım. Sporada gidiyorum. Günlükte giyeceğim önerisi oln var mı kullanan memnun olan bütçe sorun yok
Hocam superstep'ten nike veya calvin klein alabilirsin baya iyi.boxer almayı düşünüyorum. Mümkünse terletmeyen. Yukarı doğru toplanmayan ve sıkmayan rahatsız etmeyen boxer önerisi lazım. Sporada gidiyorum. Günlükte giyeceğim önerisi oln var mı kullanan memnun olan bütçe sorun yok
Rahat ve terletmiyor mu?Hocam superstep'ten nike veya calvin klein alabilirsin baya iyi.
Hocam bunların hepsini denedin mi hepsi iyi mi?marks spencer, calvin klein, tutku.
Pahalı Bir Tık Ama İyidir .boxer almayı düşünüyorum. Mümkünse terletmeyen. Yukarı doğru toplanmayan ve sıkmayan rahatsız etmeyen boxer önerisi lazım. Sporada gidiyorum. Günlükte giyeceğim önerisi oln var mı kullanan memnun olan bütçe sorun yok
Sadece spor için değilde günlükte kullanıcam iştePahalı Bir Tık Ama İyidir .
Erkek Koşu Boxerı - Bronz
Erkek Koşu Boxerı - Bronz null Bu boxerın nefes alan kumaşı sayesinde, spor seanslarınız sırasında kuru kalarak tam performans sergileyin.Mikrofiber malzemesi teri dışarı atar ve hızlıca kurur.www.decathlon.com.tr
yinede iyi bir ürün hocam .Sadece spor için değilde günlükte kullanıcam işte
calvin kelin dışında evet calvin klein herkes tavsiye ediyor.Rahat ve terletmiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunların hepsini denedin mi hepsi iyi mi?
Hocam heryerde kullandım çok az terletir , terletmeyen diye bir şey yok maalesef. Fakat aşırı rahat ve sanki yok gibi bir şey. Öneriyorum.Rahat ve terletmiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunların hepsini denedin mi hepsi iyi mi?