Yardım Kaliteli terletmeyen BOXER önerisi

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
boxer almayı düşünüyorum. Mümkünse terletmeyen. Yukarı doğru toplanmayan ve sıkmayan rahatsız etmeyen boxer önerisi lazım. Sporada gidiyorum. Günlükte giyeceğim önerisi oln var mı kullanan memnun olan bütçe sorun yok

marks spencer, calvin klein, tutku.

Geçen hafta Calia marka aldım, terletme ve toplanma olayı yok.

boxer almayı düşünüyorum. Mümkünse terletmeyen. Yukarı doğru toplanmayan ve sıkmayan rahatsız etmeyen boxer önerisi lazım. Sporada gidiyorum. Günlükte giyeceğim önerisi oln var mı kullanan memnun olan bütçe sorun yok
nike kullanıyorum yukarı toplanmıyor

Terletmeyen bir don keşke icat edilseydi, yok öyle bir şey :D

Tutkunun sleep modellerine yöneldim son zamanlarda, boxer modellerine göre daha rahat hisettiriyor.

Hocam superstep'ten nike veya calvin klein alabilirsin baya iyi.

Pahalı Bir Tık Ama İyidir .

Rahat ve terletmiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunların hepsini denedin mi hepsi iyi mi?
calvin kelin dışında evet calvin klein herkes tavsiye ediyor.

Rahat ve terletmiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunların hepsini denedin mi hepsi iyi mi?
Hocam heryerde kullandım çok az terletir , terletmeyen diye bir şey yok maalesef. Fakat aşırı rahat ve sanki yok gibi bir şey. Öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri