Arama sonuçları: *

1. Saian SS

Yardım Azerbaycan vs Türkiye Ekonomi

Tr daha rahat olur bence Manat 10 tl olmuş btw
  2. Saian SS

"Fiat Egea zamma doymuyor !" İşte yeni fiyatlar !

2014 yılında 50k ya 2013 sıfır caddy almıştık şuan 300-400k
  3. Saian SS

Flo outlet iade kabul etmiyormus

o yasal değilki sen illegalsin. yaşın küçük sanırım, yazdığın şeyin farkında değilsin.
  4. Saian SS

1000 Şikayeti olan bir yer

ben amazonu tercih etmeye çalışıyorum incehesap ve itopyadan da alışverişlerim oldu bir sorun yaşamadım. bu deneyimlerimide forumdan başka yerde paylaşmadım ama bi sorun yaşasaydım belki şikayet var a yazabilirdim. yani şikayet varın amacı o zaten şikayetleri oraya yazmak. sadece şikayet var...
  5. Saian SS

Yardım AGT, kargoyu şubeden alabilir miyim?

ben de pek beğenmiyorum 2 alışverişimde agt getirdi ilkinde 10 günde getirdikleri için hiç sevmemiştim fakat ikinci kargomu 2 günde getirince fikrim ufaktan değişti onlara karşı ne hissettiğimi bilmiyorum 😅
  6. Saian SS

Yardım AGT, kargoyu şubeden alabilir miyim?

agt kurye müşteri hizmetlerini aradığımda şubeden alamayacağımı söylediler kargo takip kodunla agt kurye takipe gir orada kuryeyle iletişime geç ve komşuma bırak gibi seçenekler var onları yapabilirsin kuryeyle iletişime geçip kapıya bırakmasını isteyebilirsin ben kapının önündeki ayakkabılığın...
  7. Saian SS

ghhfgjkhkljhgfdfg

artık her şey çok pahalı olduğu için yakında sakız almak için bile öneri istiycez gibi :(
  8. Saian SS

İnce hesap beni mağdur ediyor

tekrar ara ve tüketici haklarına şikayet edeceğini söyle etmesen bile tutuşup senin işini göreceklerinden eminim ve artık itopya, incehesap ve bunun gibi yerlerin kendilerine bi çeki düzen vermeleri gerektiğini düşünüyorum onları seviyoruz güveniyoruz diye suyunu çıkarmaya başladılar ama...
  9. Saian SS

İnce hesap hijyenik ürün diye iademi kabul etmiyor

Özel Ürünler İçin İade Şartları Ürünün arızalı veya ayıplı çıkması halleri dışında, açıldıktan sonra sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler (örn: kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ürünler,kulak içi veya kulak üstü kulaklık vs.) , tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir...
  10. Saian SS

Yurtiçi Kargo 6 saattir çıkış biriminde

bende de geldiğni gösteriyor fakat bi türlü dağıtıma çıkmıyordu bi anda kapı çaldı ve kargom geldi aldıktan sonra bakınca dağıtıma çıktı ve teslim edildi ikisi aynı anda işaretlenmişti onun gibi bir şey olablir belki varış birimine geldiğinde sisteme düşebilir
  11. Saian SS

pcyi elime alınca kargocunun yanında neye bakacağım

kargocu için kartonuna bakabilirsin karton parçalanmışsa darbe almışsa hiç alma almayacağını söyle onun dışında kutuda sorun yoksa kargocu işini yapmış bitirmiş oluyor parçalarda bi sorun varsa mağaza ile iletişime geçmelisin
  12. Saian SS

Vatan ve amazon hakkında bir kaç soru.

daha önce telefon ve fotoğraf makinesi aldım vatandan telefonu 1 kez garantiye yollamak zorunda kaldım ve müşteri hizmetlerini aradığımda gayet iyi bi şekilde ilgilendiler şahsen memnun kaldım
  13. Saian SS

Vatan ve amazon hakkında bir kaç soru.

kesinlikle 20tl farkla vatandan almalısın özellikle yaşadığın bölgede vatan mağazası varsa çok iyi olur
  14. Saian SS

İtopya şubeden teslim alma var mı

itopya ile iletişime geçersen yardımcı olacaklardır
  15. Saian SS

Sahibinden'de Tuhaf Alıcı

Kesinlikle ilk sen yollama
Geri