Yardım AGT, kargoyu şubeden alabilir miyim?

Peganeo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047
Amazon'dan aldığım ürünler dağıtıma çıktı ama ben evde değilim. Beni evde bulamazlarsa gidip şubeden alabiliyor muyum? (AGT hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum)

Amazon'dan aldığım ürünler dağıtıma çıktı ama ben evde değilim. Beni evde bulamazlarsa gidip şubeden alabiliyor muyum? (AGT hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum)
Dağıtım şubelerine gidip alabilirsiniz

agt nin şubesi yok galiba
Screenshot_2021-12-07-11-21-44-890_com.google.android.apps.maps.jpg

Burada var olarak gözüküyor. Olmadı müşteri hizmetlerini ararım.

agt kurye müşteri hizmetlerini aradığımda şubeden alamayacağımı söylediler
kargo takip kodunla agt kurye takipe gir orada kuryeyle iletişime geç ve komşuma bırak gibi seçenekler var onları yapabilirsin kuryeyle iletişime geçip kapıya bırakmasını isteyebilirsin ben kapının önündeki ayakkabılığın içine koymasını istemiştim

agt kurye müşteri hizmetlerini aradığımda şubeden alamayacağımı söylediler
kargo takip kodunla agt kurye takipe gir orada kuryeyle iletişime geç ve komşuma bırak gibi seçenekler var onları yapabilirsin kuryeyle iletişime geçip kapıya bırakmasını isteyebilirsin ben kapının önündeki ayakkabılığın içine koymasını istemiştim
Sorun şurada kodu girince Gönderi Bulunamadı! diyor. Şikayet oluşturdum fakat istediğim yanıtı alamadım. AGT pek iyi değil kargo konusunda neden Amazon'un çalıştığını anlamıyorum.
IMG_20211206_102352.jpg

Screenshot_2021-12-07-09-28-04-450_com.brave.browser.jpg

Kargo numarası hatalı olduğu için takip edemiyorsun bekle kargo gelmezse destek talebi açıp yardım alırsın

Sorun şurada kodu girince Gönderi Bulunamadı! diyor. Şikayet oluşturdum fakat istediğim yanıtı alamadım. AGT pek iyi değil kargo konusunda neden Amazon'un çalıştığını anlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben de pek beğenmiyorum 2 alışverişimde agt getirdi ilkinde 10 günde getirdikleri için hiç sevmemiştim fakat ikinci kargomu 2 günde getirince fikrim ufaktan değişti onlara karşı ne hissettiğimi bilmiyorum 😅

Kargo numarası hatalı olduğu için takip edemiyorsun bekle kargo gelmezse destek talebi açıp yardım alırsın
Şuan teslimat da gözüküyor Amazon üzerinde. Eğer ses soluk çıkmazsa telefon ile arayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,212
Üyeler
185,386
Son üye
Frauddy
Geri