K1NGO82 80+ Gold Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 6,439 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 6,882 5 Mart 2024 #14 Hudzell yazmış: Alıcı olarak karşımdakinin numarasını yazmıştım. Ama satış dekontu vesaire benim üzerimer. Devamı için tıklayın... Zor o zaman. Çünkü kod geliyor. Onu vermezseniz vermezler.
Hudzell yazmış: Alıcı olarak karşımdakinin numarasını yazmıştım. Ama satış dekontu vesaire benim üzerimer. Devamı için tıklayın... Zor o zaman. Çünkü kod geliyor. Onu vermezseniz vermezler.
Furkan Karagülle 80+ Platinum Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 17,402 En İyi Cevap 4 Reaksiyon skoru 18,203 6 Mart 2024 #15 Hudzell yazmış: ama hocam olamaz ya dediğim gibi yapamaz mıyım Devamı için tıklayın... Dağıtıma çıkmadan gidip alman gerekir dostum. Aksi takdirde dağıtım aracının peşinde dolanırken kendini bulursun. (Yaşandı.)
Hudzell yazmış: ama hocam olamaz ya dediğim gibi yapamaz mıyım Devamı için tıklayın... Dağıtıma çıkmadan gidip alman gerekir dostum. Aksi takdirde dağıtım aracının peşinde dolanırken kendini bulursun. (Yaşandı.)