Dağıtım şubelerine gidip alabilirsinizAmazon'dan aldığım ürünler dağıtıma çıktı ama ben evde değilim. Beni evde bulamazlarsa gidip şubeden alabiliyor muyum? (AGT hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum)
İnternetten numarasını bul ara önce. Haritalarda o işaretlere gidince bazen bişi çıkmıyor. Yanlış oluyor.Alıntıyı görüntüle
Burada var olarak gözüküyor. Olmadı müşteri hizmetlerini ararım.
Sorun şurada kodu girince Gönderi Bulunamadı! diyor. Şikayet oluşturdum fakat istediğim yanıtı alamadım. AGT pek iyi değil kargo konusunda neden Amazon'un çalıştığını anlamıyorum.agt kurye müşteri hizmetlerini aradığımda şubeden alamayacağımı söylediler
kargo takip kodunla agt kurye takipe gir orada kuryeyle iletişime geç ve komşuma bırak gibi seçenekler var onları yapabilirsin kuryeyle iletişime geçip kapıya bırakmasını isteyebilirsin ben kapının önündeki ayakkabılığın içine koymasını istemiştim
ben de pek beğenmiyorum 2 alışverişimde agt getirdi ilkinde 10 günde getirdikleri için hiç sevmemiştim fakat ikinci kargomu 2 günde getirince fikrim ufaktan değişti onlara karşı ne hissettiğimi bilmiyorumSorun şurada kodu girince Gönderi Bulunamadı! diyor. Şikayet oluşturdum fakat istediğim yanıtı alamadım. AGT pek iyi değil kargo konusunda neden Amazon'un çalıştığını anlamıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alabiliyorsunuz papara card fln kişiye teslim edilmediğinde alınabiliyorduAmazon'dan aldığım ürünler dağıtıma çıktı ama ben evde değilim. Beni evde bulamazlarsa gidip şubeden alabiliyor muyum? (AGT hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum)
Mantıklı kolay gelsinŞuan teslimat da gözüküyor Amazon üzerinde. Eğer ses soluk çıkmazsa telefon ile arayacağım.