Arama sonuçları: *

1. S

BENZİNE YİNE ZAM YAPMIŞLAR!

Haberde çıktı.
  2. S

Amazon ürünü sipariş ettim ama parayı çekmedi

Bazen geç çekiyorlar ücreti, yarına bile kalabilir. Kart alışverişe açık olarak bekleyin. Bu sebepten e mail ile açtığım amazon hesabımı kapatmışlardı. Parayı çekmediklerini fark etmedim ve kartı internet alış verişine kapattım. Sonra ki gün ücreti çekmeye çalışında ödemeyi alamadı. Ürün fiyatı...
  3. S

Vergi İndirimi Saçmalığı

Bence size yeni hat satmaya çalışıyor gibi.
  4. S

HepsiBurada üzeriden aldığım bilgisayar 13 gündür kargoya verilmiyor!?

Daha sert ve iğneleyici bir dil kullanmanın zamanı gelmiş bence.
  5. S

Ürünümü hangi siteden almış olduğumu bulamıyorum.

Ekstrede görünür. Yada kullandığınız sitelerde satın alma geçmişlerinizi kontrol edebilirsiniz.
  6. S

Büyük AMAZON Rezilliği!

İyide çalışanda amazona çalışıyor hata varsa bu amazonun hatasıdır ve arkasında durmalı.
  7. S

Büyük AMAZON Rezilliği!

Bilgisayar iade alındı görünüyor usta.
  8. S

Büyük AMAZON Rezilliği!

Çay sipariş ettim demiştiniz? Bu iki siparişin kargo durumları hakkında sitede ne görünüyor belki aklımıza bir şey gelir..
  9. S

Büyük AMAZON Rezilliği!

Çay siparişiniz ile bilgisayar aynı kargodamıydı? Kargo takibinde ne görünüyor?
  10. S

Amazon Prime'in Kargo Ücretinden Ucuz Olmasi

Hepsinde geçerli değil. Ama hala daha mantıklı. Prime video prime gaming vs üyelikleri de dahil o fiyata.
  11. S

Yardım Ptt kargo eve uğramadı bile kargoyu teslim edilmedi işaretlemişler

Şikayet edin şubeyi başka türlü getirmiyorlar. Şubeden de alamıyorsunuz dağıtıcı torbasına girdiği için. PTT kargo çok sıkıntılı maalesef.
  12. S

3.5" HDD ile Kullanabileceğim UPS Önerisi

Evet harici hdd çalıştıracağım ve bu hdd elektrik kesintilerinden etkilenmesin istiyorum. Powerbank'la kullanmayı hiç düşünemedim. Ama güç bağlantısını nasıl yapacağım? Harici hdd prizden adaptörle kullanılıyor.
  13. S

3.5" HDD ile Kullanabileceğim UPS Önerisi

Merhaba. Öncelikle iyi forumlar, burada yeniyim umarım güzel zaman geçiririz. 8 TB 3.5" harici hdd için, elektrik kesintilerinde diski idare edebilecek bir ürün arıyorum. Fazla elektrik kesintisi oluyor ve şuan çalıştığım şantiyede ups bulunmamakta. Açıkçası bir çözüm var mı bu konuda da...
Top Bottom