Neler Yeni

Vergi İndirimi Saçmalığı

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
dostlar az evvel annemin üstüne olan hattı üstüme almak için turkcelle gittim fakat oradaki çalışan arkadaş vergi indirimi şartlarına göre bunun olmadığını söyledi yeni hat almam gerekiyormuş ve bunu faturası olması lazımmış 1 yıl taahhütlü aylık 165 TL vs bu olay doğru mu yoksa bunlar bizi mi kekliyor daha önce böyle yapanlar bu durumla karşılaşan oldu mu yardım eder misiniz acaba

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Saçma, yeni hat almayı ilk defa duyuyorum. Hattı üstünüze almanız yeterli bildiğim kadarıyla, en fazla üstünüze aldığınız hattın bir tarifesi var ise o tarife sıfırlanıyor yeni bir tarife yapmanız gerekiyor, ancak ben hiç sıfırdan numara almamız gerektiğini duymadım.

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçma, yeni hat almayı ilk defa duyuyorum. Hattı üstünüze almanız yeterli bildiğim kadarıyla, en fazla üstünüze aldığınız hattın bir tarifesi var ise o tarife sıfırlanıyor yeni bir tarife yapmanız gerekiyor, ancak ben hiç sıfırdan numara almamız gerektiğini duymadım.
oradaki çalışan kişi bana bunu yapıp başvuru yapanların olumsuz yanıt aldığını söyledi cevap olarakta indirimden yararlanmak adına uzun süreli başkasının üzerine olan hattı üzerine almak yazmışlar saçma geldi banada ama içime kuşku düştü

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnsanlar kampanyayı anlayana kadar bu kampanyayı bitirmek gibi bir amaç var sanırsam. Sürekli işi yokuşa sürmeler falan.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Bence size yeni hat satmaya çalışıyor gibi.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
oradaki çalışan kişi bana bunu yapıp başvuru yapanların olumsuz yanıt aldığını söyledi cevap olarakta indirimden yararlanmak adına uzun süreli başkasının üzerine olan hattı üzerine almak yazmışlar saçma geldi banada ama içime kuşku düştü
hocam 2 dakika önce gençlik ve spor bakanlığını aradım net bir cevap almak için, sadece hattı üzerinize almanız yeterli yeni bir hat çıkarmanıza gerek yok dediler bilginiz olsun. İyi forumlar.

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
hocam 2 dakika önce gençlik ve spor bakanlığını aradım net bir cevap almak için, sadece hattı üzerinize almanız yeterli yeni bir hat çıkarmanıza gerek yok dediler bilginiz olsun. İyi forumlar.
teşekkür ederim çok sağ olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral affına sığınarak soruyorum bugün amazondan aldığım telefon gelecek hattı üzerime geçirince başvuruyu yapıyım mı yoksa 1 ay bekliyim mi hat üzerinde ödeme yapmak için felan

chapter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Kaan
başvurular daha bugün açılmadı mı? ne ara başvuranların olumsuz olduğundan haberi olmuş bunların :D

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
başvurular daha bugün açılmadı mı? ne ara başvuranların olumsuz olduğundan haberi olmuş bunların :D
bir ara açıktı ve geri gelmiş hattı üzerine alanlar başvuru olumsuz oldu diye

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
teşekkür ederim çok sağ olun

kral affına sığınarak soruyorum bugün amazondan aldığım telefon gelecek hattı üzerime geçirince başvuruyu yapıyım mı yoksa 1 ay bekliyim mi hat üzerinde ödeme yapmak için felan
sorun hocam yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :D
hat sistemde sizin üzerinize gözüktüğü vakit başvuru yapabilirsiniz, sorun olmaz, ödemeyi beklemenize gerek yok zaten artık size ait (hattı üzerinize alınca ücretsiz 10GB başvurusu da yapın :D)

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
hat sistemde sizin üzerinize gözüktüğü vakit başvuru yapabilirsiniz, sorun olmaz, ödemeyi beklemenize gerek yok zaten artık size ait (hattı üzerinize alınca ücretsiz 10GB başvurusu da yapın :D)
çok sağ olun :) bir de bu amazonda faturada imei yazmama durumu varmış onunla uğraşıyoruz :D onunla ilgili bilginiz var mı

bir de biraz fazla olacak ama telefon gelinde hat olmadan 3-4 gün kullansam hattı üzerime alıncaa telefona taksam sorun olur mu

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
bir de biraz fazla olacak ama telefon gelinde hat olmadan 3-4 gün kullansam hattı üzerime alıncaa telefona taksam sorun olur mu
sorun olmaz diye biliyorum hocam zaten aldıktan sonra 1 ay süreniz var talep oluşturmak için.
çok sağ olun :) bir de bu amazonda faturada imei yazmama durumu varmış onunla uğraşıyoruz :D onunla ilgili bilginiz var mı
bilgim yok ancak amazo müşteri hizmetlerine durumu bildirirseniz yardımcı olacaklardır.

Top Bottom