Arama sonuçları: *

1. S

Yardım EBRAR BİLGİSAYAR NEDİR KİMLERDİR ?

güvenilir sıkıntı olmaz.
  2. S

Yardım Fotoğraftaki kişi dolandirici olabilir mi sizce ? Değilse alınır mı ?

%100000000000 bağırıyor fotoğraf ben dolandırıcıyım diye.
  3. S

Yardım Amazon kusurlu ürünümü değiştirmiyor

benzer bir olay başıma gelmişti. hikvision 240gb almıştım. Değişim raporu geldi. ellerinde yoktu. Siz ürünü takip edin stoklara girince değişimini yapalım dediler. ürün arızalı olarak elimde 6 ay falan bekledi. sonra ürün stoğa girince hemen değiştirdiler.
  4. S

895 TL 5Lİ + 2 USB AKIM KORUMALI PRİZ ALINIR MI?

hem dükkanımda hem evimde tunçmatik kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
  5. S

İnceHesap onarım talebine iade REZİLLİĞİ! Ne yapmalıyım? SON GÜNCELLEME ÇÖZÜLDÜ

benzer bir olay başıma gelmişti. ozaman razer düz krakenim vardı. üretimde olmadığı için üzerine 150TL alıp kraken X vermişlerdi. ben düz krakeni 350tl ye almıştım. üzerine 150 tl verdiğimde ise o zamanki kulaklığın fiyatı 1500tl falandı
  6. S

geming gen tr den dün pc siparisi verdim

genelde 5 gün veya 1 hafta çinde veriliyor.
  7. S

Yardım Amazondan ürün aldım ama teslim edilemedi diyor ben kargomu nerden alabilirim?

banada aynısı oldu. Adamların mantığı şu. Her gün gelen kargoları teslim etmek masraflı oluyor. O yüzden bazen ellerindeki kargoları biriktirip dağıtmak daha mantıklı geliyor onlara. Malum mazot parası. Aynı mesaj bana da geldi. Yapıyolar böyle :)
Top Bottom