Neler Yeni

Yardım Amazondan ürün aldım ama teslim edilemedi diyor ben kargomu nerden alabilirim?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
adresimde sorun yok dün kargom geldi geldi ama aynısını yazdım neresi sıkıntılı anlıyamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

agt kargo kolay gelsin mi oluyor ?
hayır farklı şirketler, ben de kargomu bekliyoru agt den ayın 17sinde gelmesi gereken kwrgom daha yeni dağıtıma çıktı 2 kez geldik teslim edemedik tarzı mesah yolladılar dün bu durjm amazon müşteri temsilcilerine aktardım hem hesabıma 20 tl çek tanımladılar hem de kargom dağıtıma çıktı tavsiye ederim agt leş gibi bir firma bu arada umarım amazon anlaşmayı bozar bir daha çalışmaz

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Joga Bonito
banada aynısı oldu. Adamların mantığı şu. Her gün gelen kargoları teslim etmek masraflı oluyor. O yüzden bazen ellerindeki kargoları biriktirip dağıtmak daha mantıklı geliyor onlara. Malum mazot parası. Aynı mesaj bana da geldi. Yapıyolar böyle :)

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
hayır farklı şirketler, ben de kargomu bekliyoru agt den ayın 17sinde gelmesi gereken kwrgom daha yeni dağıtıma çıktı 2 kez geldik teslim edemedik tarzı mesah yolladılar dün bu durjm amazon müşteri temsilcilerine aktardım hem hesabıma 20 TL çek tanımladılar hem de kargom dağıtıma çıktı tavsiye ederim agt leş gibi bir firma bu arada umarım amazon anlaşmayı bozar bir daha çalışmaz
amazon tr ye ilk geldiğinde agt iyidi sahşen sonradan bozdular amazonda kolay gelsin banada daha iyi geliyor

tamam numarayı buldum ilerleyen saatlerde tekrardan gelicekmiş kargom gelmezse randevu oluşturcaklarmış pazartesi gelirmiş .
Mesaj otomatik birleştirildi:

kolay gelsin firmasıymış

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
AGT Kurye amazon ile ekspress teslimat yapmak için anlaşmış bir firma kağıt üzerinde 1 gün içinde teslim etmeleri gerek ama bana AGT ile ne gönderseler en erken 1 haftada geldi, bir çok kez şikayet ettim artık tüm amazon siparişlerim kolay gelsin ile anında geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,389
Üyeler
161,277
Son üye
manake
Top Bottom