kerry lojistiği aradım mail attım hocam türkiyeye kadar onlar getiriyor bana ekran görüntüsü ile kanıtladılar gümrükten başarıyla geçtiğini ve kolay gelsin kamyonuna başarıyla yüklendiğini onlar söyledi hatta benden sonra amazon yetkilileride kerry ile görüşmüş onlarada aynı şeyi söylemişlerHocam genelde boyle seylerde yalan soyleyemezler ama gumrukten gectigini nereden ogrendiniz ?
keşke bende bu mesajları yazabilseydim beyler bayanlar nasip olmadıhocam valla hayatımda gordugum en iyi firma ya dün gece verdim sabah 12de elime ulastı
bakın ss i ileteyim sizeHocam genelde boyle seylerde yalan soyleyemezler ama gumrukten gectigini nereden ogrendiniz ?
başka aracı bir kargoya aktarılmış olabilir diyor ya bu mailin üstüne telefonla görüştüm telefonda dediler ki eğer aracı başka bir kargoya dahi aktarılmış olsa gelirdi 12 gün olmuş muhtemelen kaybetmişlerdir dedilerkerry lojistiği aradım mail attım hocam türkiyeye kadar onlar getiriyor bana ekran görüntüsü ile kanıtladılar gümrükten başarıyla geçtiğini ve kolay gelsin kamyonuna başarıyla yüklendiğini onlar söyledi hatta benden sonra amazon yetkilileride kerry ile görüşmüş onlarada aynı şeyi söylemişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
keşke bende bu mesajları yazabilseydim beyler bayanlar nasip olmadı
bakın ss i ileteyim size
ohoo hocam kerry ispatlamış size muhtemelen kolay gelsinin enayiliği kaybetmişlerdirkerry lojistiği aradım mail attım hocam türkiyeye kadar onlar getiriyor bana ekran görüntüsü ile kanıtladılar gümrükten başarıyla geçtiğini ve kolay gelsin kamyonuna başarıyla yüklendiğini onlar söyledi hatta benden sonra amazon yetkilileride kerry ile görüşmüş onlarada aynı şeyi söylemişler
bakın ss i ileteyim size
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
başka aracı bir kargoya aktarılmış olabilir diyor ya bu mailin üstüne telefonla görüştüm telefonda dediler ki eğer aracı başka bir kargoya dahi aktarılmış olsa gelirdi 12 gün olmuş muhtemelen kaybetmişlerdir dediler
yine klasik yabancılar işini layığıyla yapıyor iş bizde patlıyor sağlamdır normalde kg ama denkgelmiş heraldeohoo hocam kerry ispatlamış size muhtemelen kolay gelsinin enayiliği kaybetmişlerdir
Amazona yazmayi deneyinkerry lojistiği aradım mail attım hocam türkiyeye kadar onlar getiriyor bana ekran görüntüsü ile kanıtladılar gümrükten başarıyla geçtiğini ve kolay gelsin kamyonuna başarıyla yüklendiğini onlar söyledi hatta benden sonra amazon yetkilileride kerry ile görüşmüş onlarada aynı şeyi söylemişler
bakın ss i ileteyim size
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
başka aracı bir kargoya aktarılmış olabilir diyor ya bu mailin üstüne telefonla görüştüm telefonda dediler ki eğer aracı başka bir kargoya dahi aktarılmış olsa gelirdi 12 gün olmuş muhtemelen kaybetmişlerdir dediler
Kaç kez yazdım aradım ben unuttum artık her gün 2 kez yazıyorumda arıyorumda dediğim gibi 11 ine kadar rastgele bi anda gelebilir evde olun diyolar olamam net tarih lazım diyorum öyle bitiriyor her günAmazona yazmayi deneyin
GgKaç kez yazdım aradım ben unuttum artık her gün 2 kez yazıyorumda arıyorumda dediğim gibi 11 ine kadar rastgele bi anda gelebilir evde olun diyolar olamam net tarih lazım diyorum öyle bitiriyor her gün
Sana şöyle diyeyim, Amazon'dan sürekli bir şeyler alırım. Sıkıntı yaşamadığım tek firmadır. Yurtiçi zile bile basmaz, tek iyi yanı şubesi hemen sokağın karşısı, Aras zaten biliyorsunuz. Ptt zaten sıkıntı olabiliyor, paketim biraz göçük geldiydi. Yani diğer arkadaşların söylediği gibi çalışan biri sizin ürünü kaybetti falan sanırsam.7 eylülde amazondan bi ürün satın aldım 1 ekim oldu ürün ortada yok şimdi normal diyeceksiniz belki detaylara giriyorum. o gün 7 eylül günü 3 arkadaş satın aldık 2 si de 12 gün içinde ayın 19 unda teslim aldı
neyse serüvene devam .
benimki tahmini 25 eylül diyordu bekledim 25 ini gün boyu hoop gelmedi tahmini 11 ekime çektiler
güncel sipariş durumu şu
17 eylül
Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı
Istanbul, TR
şimdi dün kerry lojistik no'sunu aldım ülkeye kadar kerry lojistik getiriyormuş ürünü neyse az evvel aradım adamlar delilleriyle eylül ayının 18 inde kolay gelsin firmasına fiziki olarak ürünü teslim ettiklerini gösterdiler ekran görüntüsüyle hatta ve hatta henüz gelmediğine şaşırdılar muhtemelen ürünü kaybetmişlerdir dediler (ek olarakta bazen kolay gelsin şehrinize teslim etmez aracı bi firmaya verir ancak aracı firmada olsa 12 gün sürmez dediler) ankarada yaşıyorum
neyse bunun üstüne kolay gelsini aradım ekran görüntüsünü söyledim 18 inde fiziki olarak teslim almışsınız dedim
dedikleri şu oldu ÜRÜNÜNÜZ DAHA ÜLKEYE GİRMEMİŞ.. şaka gibi ülkeye diyo daha gelmemiş ya sabır dedim
amazonu aradım kerry lojistik dedim 18 inde teslim etmiş kolay gelsin daha ülkeye girmedi diyor dedim ''bi kaç gün sabır dedi belki gelir dedi''. ben sanki işim gücüm yok hiç bir bilgi olmayan kargoyu bekleyeceğim öylece. hani takip sistemi olsa bilgi olsa beklerim evde ama yok yılan hikayesine döndürdüler bildiğiniz.
ben bu kolay gelsini thh ye şikayet etsem ne alırım ne olur boştan yere 1 sene bekler miyim yoksa elle tutulur bişeyler olur hiç de bilmiyorum thh falan başvurmadım daha önce
Yurt dışında yavaşlar hocam yurt içidir oKolay Gelsin kargonun getirdiği bir sürü ürün aldım, hiçbirinde de böyle sorun yaşamadım. En geç 2 gün içinde getiriyorlardı, sabah 9-10 gibi.
Neymiş efendim gümrükte barkod okutulmuş da iade için 11 ekimi beklemem lazımmışsipariş iptal edilmiyor mu ya neden uzamış bu kadar. benim de başıma geldi bi ara iptal ettik 3 iş günü içinde de param geri yattı. sonra tekrar sipariş verdim geldi
Muhtemelen hocamSana şöyle diyeyim, Amazon'dan sürekli bir şeyler alırım. Sıkıntı yaşamadığım tek firmadır. Yurtiçi zile bile basmaz, tek iyi yanı şubesi hemen sokağın karşısı, Aras zaten biliyorsunuz. Ptt zaten sıkıntı olabiliyor, paketim biraz göçük geldiydi. Yani diğer arkadaşların söylediği gibi çalışan biri sizin ürünü kaybetti falan sanırsam.
hocam valla hayatımda gordugum en iyi firma ya dün gece verdim sabah 12de elime ulastı
Sağol biladerGg
Geçmiş olsun
Bu arada böyle iade için 11 ekimi beklemem lazımmış deyince "ee tamam iade oluyormuş" diyebilirsiniz iade oluyor lakin sorun şurada 11 ekime kadar rastgele bir zamanda da gelebilir o zaman siz kapınıza gelince iade edersiniz diyolar e hadi evde deildim uğraş durYurt dışında yavaşlar hocam yurt içidir o
Neymiş efendim gümrükte barkod okutulmuş da iade için 11 ekimi beklemem lazımmış
Muhtemelen hocam
Sağol bilader
Yurt dışında yavaşlar hocam yurt içidir o
Neymiş efendim gümrükte barkod okutulmuş da iade için 11 ekimi beklemem lazımmış
Muhtemelen hocam
Sağol bilader
Bu arada böyle iade için 11 ekimi beklemem lazımmış deyince "ee tamam iade oluyormuş" diyebilirsiniz iade oluyor lakin sorun şurada 11 ekime kadar rastgele bir zamanda da gelebilir o zaman siz kapınıza gelince iade edersiniz diyolar e hadi evde deildim uğraş dur