Neler Yeni

Yardım REZİL KOLAY GELSİN FİRMASI

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
hayır

iptal etmiyorlar onu da dedim bari dedim iptal edin paramı verin 11 ine kadar tekrar alayım yok diyolar 11 inden önce olmaz siz evdeyken denk gelirse alın ürünü gelmezse iade yaparız diyolar
yani hatayın hakkarinin erzurumun bilmem bişey köyü olsa kardan kıştan gelemiyo olsalar ankaranın göbeği
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin iptal edebiliyor olman lazım
yok izin vermiyor sistem ürün artık gümrükten geçti diye
amazonun sistemi gümrükten geçmiş diyor kerry gümrükten geçti kolay gelsine verdik diyor
kolay gelsin daha ülkeye girmedi yolda diyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
yani hatayın hakkarinin erzurumun bilmem bişey köyü olsa kardan kıştan gelemiyo olsalar ankaranın göbeği

yok izin vermiyor sistem ürün artık gümrükten geçti diye
amazonun sistemi gümrükten geçmiş diyor kerry gümrükten geçti kolay gelsine verdik diyor
kolay gelsin daha ülkeye girmedi yolda diyor
Para iadesi yaparlar gibime geliyor gelecek olsa gelirdi şimdiye

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,156
İsim
Diyarhan
Kolay gelsin şuan belkide TR nin en iyi korgo firmasıdır kral.
İstanbuldan Mersine 1 gecede geliyor sabah dağıtıma çıkıyor.
Aynen aynen 1 gecede geliyor. Bende nazım hikmetim. O eskidendi 18 saatte teslim şimdi 3 günden aşağı gelmiyor Mersine

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
şimdi yapsalar iyi de işte 11 inden sonra gelmezse yapacaklarmış adamlar baya baya 11 ine kadar random bi günde bi saatte gelme ihtimali var evde oturun diyor bana
Usta şans işte en iyi firma bile böyle şeyler yapabiliyor tekrardan geçmiş olsun umarım gelir.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Usta şans işte en iyi firma bile böyle şeyler yapabiliyor tekrardan geçmiş olsun umarım gelir.
eyvallah reis gelsede kullanmam valla artık iade edecem paraya ihtiyacım var gelseydi vakitlice kullancaktım ama ne heves kaldı ne tat tuz
gelmez zaten de muhtemelen kayboldu o açıklamıyolar

eyvallah reis gelsede kullanmam valla artık iade edecem paraya ihtiyacım var gelseydi vakitlice kullancaktım ama ne heves kaldı ne tat tuz
gelmez zaten de muhtemelen kayboldu o açıklamıyolar
ki ek olarak fiyatıda artımış ürünün tekrar alamam da

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur Yücel
Arada böyle aksaklıklar oluyor firma değil çalışanların suçu, Kolay gelsin firması benim gördüğüm en hızlı kargo. Bizim buraya 24 saat geçmeden kargolar geliyor.
Kolay gelsin hem en hızlı hem en iyisi mükemmel çalışıyorlar gerçekten yola çıkınca mesaj atıyor konumu anlık görüyorsun , şu saatte gel diyorsun geliyor , kargoyu bırakırken arıyor cidden harika bir firma. Arkadaşın şansına kötü hadiseler yaşanmış. Normalde yanlışını görmedim ben henüz. Yurtiçiye cuma akşam getir diyorum perşembe öğlen getiriyor kargoyu xd

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Kolay gelsin hem en hızlı hem en iyisi mükemmel çalışıyorlar gerçekten yola çıkınca mesaj atıyor konumu anlık görüyorsun , şu saatte gel diyorsun geliyor , kargoyu bırakırken arıyor cidden harika bir firma. Arkadaşın şansına kötü hadiseler yaşanmış. Normalde yanlışını görmedim ben henüz. Yurtiçiye cuma akşam getir diyorum perşembe öğlen getiriyor kargoyu xd
bahtsız bedeviyim ben heralde herkes memnun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Reis yurtiçi de çok iyi benim için kolay gelsinden sonra en iyisi yurtiçi.
Senin şube kötü bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur Yücel
bahtsız bedeviyim ben heralde herkes memnun
Bu durumların da en insana koyan yanı şu : şikayet edebileceğin , hakkını arayabileceğin bir merci yok. Memlekette hukuk namına bir şey olmadığı için adam senin ürünü getirmiyorum kardeşim dese çıkıp bir şey diyemezsin. Mahkemeye versen en basit bir şeyin bile 2-3 sene sonra çıkıyor sonucu. Dolayısıyla insanlar yüzde yüz haklı olsa dahi mahkemeye başvurup hakkını alamıyor. Nefret ediyorum bu sistemden ya.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Reis yurtiçi de çok iyi benim için kolay gelsinden sonra en iyisi yurtiçi.
Senin şube kötü bence.
yurtiçine laf yok bak ağırından hafifine hem 12 saatte kapıma gelir hemde her türlü bilgiyi verirler

Bu durumların da en insana koyan yanı şu : şikayet edebileceğin , hakkını arayabileceğin bir merci yok. Memlekette hukuk namına bir şey olmadığı için adam senin ürünü getirmiyor kardeşim dese çıkıp bir şey diyemezsin. Mahkemeye versen en basit bir şeyin bile 2-3 sene sonra çıkıyor sonucu. Dolayısıyla insanlar yüzde yüz haklı olsa dahi mahkemeye başvurup hakkını alamıyor. Nefret ediyorum bu sistemden ya.
amcam 14 yıl önce bi leptop almış 2010 yılında bi sorundan dolayı dava açmış hala daha sürüyomuş adam unuttu artık öyle bi davanın varlığını

Top Bottom