Neler Yeni

Yardım REZİL KOLAY GELSİN FİRMASI

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sorun yaşayan milyonda bir öyle diyeyim. O muhtemelen gümrük işleri sırasında ya da sonrasında kayboldu.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
yurtiçine laf yok bak ağırından hafifine hem 12 saatte kapıma gelir hemde her türlü bilgiyi verirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

amcam 14 yıl önce bi leptop almış 2010 yılında bi sorundan dolayı dava açmış hala daha sürüyomuş adam unuttu artık öyle bi davanın varlığını
Aynen ben çok beğeniyorum yurtiçini

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur Yücel
yurtiçine laf yok bak ağırından hafifine hem 12 saatte kapıma gelir hemde her türlü bilgiyi verirler

amcam 14 yıl önce bi leptop almış 2010 yılında bi sorundan dolayı dava açmış hala daha sürüyomuş adam unuttu artık öyle bi davanın varlığını
Şaşırmadım klasik tc , bir de şerefsizler de bu sistemin böyle olduğunu bildiği için nası olsa başıma bir şey gelmeyecek diye her türlü düzenbazlığı rahatça yapabiliyor. Hiç başınıza gelmedi mi ulan dava açsam yüzde yüz haklıyım da neyse 2-3 liradan bir şey olmaz uğraşmaya değmez dediğiniz. Ben mesela spor salonuna yazılmıştım imzaladığım kontratta şu yazıyoru “ taşınma durumunda ücret iptali yapılır” neyse bir kaç ay sonra taşınmam gerekti dedim böyle böyle taşınmam gerekti ücret iade alabilir miyim. Öyle bir şey yapmıyoruz falan dediler, e dedim imzalattığınızda yazıyor? G*t gibi suratıma bakakaldı dedim neyse 300-500 lira için şimdi vercen mahkemeye 3-4 sene sonra gelecek enflasyondan erimiş paranı verecekler. Allaha havale ettim para da yanlarına kar kaldı.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Şaşırmadım klasik tc , bir de şerefsizler de bu sistemin böyle olduğunu bildiği için nası olsa başıma bir şey gelmeyecek diye her türlü düzenbazlığı rahatça yapabiliyor. Hiç başınıza gelmedi mi ulan dava açsam yüzde yüz haklıyım da neyse 2-3 liradan bir şey olmaz uğraşmaya değmez dediğiniz. Ben mesela spor salonuna yazılmıştım imzaladığım kontratta şu yazıyoru “ taşınma durumunda ücret iptali yapılır” neyse bir kaç ay sonra taşınmam gerekti dedim böyle böyle taşınmam gerekti ücret iade alabilir miyim. Öyle bir şey yapmıyoruz falan dediler, e dedim imzalattığınızda yazıyor? G*t gibi suratıma bakakaldı dedim neyse 300-500 lira için şimdi vercen mahkemeye 3-4 sene sonra gelecek enflasyondan erimiş paranı verecekler. Allaha havale ettim para da yanlarına kar kaldı.
aynen öyle süreçler o kadar yavaş işliyor ki açtığınıza değmiyor eriyen paranız oluyor o sürede yerden göğe kadar haklısınız da nafile
geçenlerde bi davamızın hakime'si hasta diye duruşma ertelendi 5 ay oldu ekim ayı ortasına attı yeni duruşmayı

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
ufacık kutuyu getirmekten aciz bi firma kaybetmişler muhtemelen biri diyor teslim ettim bunlar diyor daha ülkeye girmedi

ya kral elbet olur da arada olur diye es geçemem ki tabii ki olur ama kabak tadı verdi artık

benimde gelirdi normalde

kesin kaybettiler hocam başka açıklaması yok
Urun yurttdisi mi?

FurkanIIy

80+ Bronze
Kolay Gelsin kadar iyi bir kargo firması görmedim. AGT Kurye de güzel.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Kolay Gelsin kadar iyi bir kargo firması görmedim. AGT Kurye de güzel.
bu sefer güldürmedi

Hm gumruk veriyor ve sonra kayboluyorsa dava acabilirsiniz
tabi tabi türkiyeye kadar kerry logistic getirmiş gümrükten geçmiş hatta kolay gelsine fiziki olarak teslim edilmiş ama ortada yok üstüne üstlük yalan söylüyor kolay gelsin daha gümrük aşamasına bile gelmedi diyor

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
Hayatımda gördüğüm en iyi kargo firması olabilir... Çok ürün aldım istinasız sekmeden dedikleri tarihte getirdiler hatta 1 güne geliyor ülke içi... Size denk gelmiş sadece.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
bu sefer güldürmedi

tabi tabi türkiyeye kadar kerry logistic getirmiş gümrükten geçmiş hatta kolay gelsine fiziki olarak teslim edilmiş ama ortada yok üstüne üstlük yalan söylüyor kolay gelsin daha gümrük aşamasına bile gelmedi diyor
Hocam genelde boyle seylerde yalan soyleyemezler ama gumrukten gectigini nereden ogrendiniz ?

Top Bottom