Neler Yeni

Yardım REZİL KOLAY GELSİN FİRMASI

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
Hocam şuraya yazanların % 99u Amazon ve kolaygelsinin çalışma prensibinden memnunuz arada illaki aksaklıklar olabiliyor.3 kişi aynı anda aldık dediniz , aynı ildemi diğer arkadaşların yoksa farklı illerdemi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışından hiç alışveriş yapmadım o yüzden bilemiyorum.
Yurt dışı geçen 3 hafta önce sipariş verdiğim ürünler geçen hafta geldi 2 hafta sürmesi. Yani adamlar iyi yerinde olup olmadığını önceden arayıp teyit ediyorlar. Aksiliklerin önüne geçmek için. Ekstra kolileme yapıyorlar ürünlere. Diğer firmalarda görmediğimiz hassasiyetleri var. Ben şahsen 300 lira farkta olsa bir üründe seçenekte amazon varsa onu tercih ediyorum.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam şuraya yazanların % 99u Amazon ve kolaygelsinin çalışma prensibinden memnunuz arada illaki aksaklıklar olabiliyor.3 kişi aynı anda aldık dediniz , aynı ildemi diğer arkadaşların yoksa farklı illerdemi.

Yurt dışı geçen 3 hafta önce sipariş verdiğim ürünler geçen hafta geldi 2 hafta sürmesi. Yani adamlar iyi yerinde olup olmadığını önceden arayıp teyit ediyorlar. Aksiliklerin önüne geçmek için. Ekstra kolileme yapıyorlar ürünlere. Diğer firmalarda görmediğimiz hassasiyetleri var. Ben şahsen 300 lira farkta olsa bir üründe seçenekte amazon varsa onu tercih ediyorum.
Öyle olmadı işte hocam bak yok ürün ortada

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Thh ye başvur bence fiyatın artığını ve diğer firmanın kargoya teslim ettiği gòrselleri koyup hala teslim almadıklarını söylüyorlar kanıtım felan var de ürün teslim edilse bile 6,7 ay a sonućlanır. Firma iyi diye hattasını görmezden gelmemek lazım gerçi iyi olsa sana düzgün bi bilgi verirlerdi

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
Shoto Todoroki

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Thh ye başvur bence fiyatın artığını ve diğer firmanın kargoya teslim ettiği gòrselleri koyup hala teslim almadıklarını söylüyorlar kanıtım felan var de ürün teslim edilse bile 6,7 ay a sonućlanır. Firma iyi diye hattasını görmezden gelmemek lazım gerçi iyi olsa sana düzgün bi bilgi verirlerdi
hocam bi gelişme oldu az önce amazon a 13.defa falan yazdım bi beyefendi ilgilendi cumaya kadar izinliyim isterseniz cuma sizi arayım ben burdan kargo firması hakkında soruşturma başlatacağım böyle bir hizmet olmaz ben özür diliyorum kolay gelsin adına dedi harbiden taştaşlı adammış ve ilk kez bi amazon çalışanı olarak dedi ki ''ürünü kaybetmişlerdir''.

kötü olmuş ben çok memnunum amazondan da kolay gelsinden de şaşırdım ve üzüldüm durumunuza geçmiş olsun.
çok sağol hocam çözülecek gibi inşallah

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
hocam bi gelişme oldu az önce amazon a 13.defa falan yazdım bi beyefendi ilgilendi cumaya kadar izinliyim isterseniz cuma sizi arayım ben burdan kargo firması hakkında soruşturma başlatacağım böyle bir hizmet olmaz ben özür diliyorum kolay gelsin adına dedi harbiden taştaşlı adammış ve ilk kez bi amazon çalışanı olarak dedi ki ''ürünü kaybetmişlerdir''.

çok sağol hocam çözülecek gibi inşallah
İşte gerçek amazon kolay gelsinde sorun çıkartmaz en kısa sürede hallederler umarım

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Bugün amazona tekrar yazdım özür dileyip 1 ay premium hediye ettiler parayı almak için 11 ini beklicen dediler
Cuma sizi arıycam diyen beyfendide aradı kargo firmasına soruşturma başlatıp belge istedik dedi kargo ayak yapmış ürün bizde, sorun yok diye pazartesi resmi evrakla amazona bildirim yapacaklarmış. amazonda ki sipariş durumu hala kolay gelsin e teslim edildi olarak görünmüyor zaman kazanıyolar gibi başına gelen olursa diye durum güncellemek istedim iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,289
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom