Arama sonuçları: *

1. S

Amazon.com.tr Rezilliği...

O ilk bahsettiğin şey benim de Amazon'dan satın aldığım xbox gamepad'inde oldu, tıpa tıp aynısı. Kullandıkça düzeldi içe çökme olayı
  2. S

Benimde aynı şekilde amazon üzerinden çok alışverişim var fakat bazen olacağı varsa oluyor
  3. S

14 gün geçtiyse gidiyorsun THH'e şikayetini koyuyorsun bu sefer müşteriyi daha çok ciddiye alıyorlar. Yapmaktan zarar gelmez, şikayetini yap bence. Kendilerine durumun çözülmezse şikayet edeceğini belirtebilirsin istersen orası sana kalmış. Kesinlikle ama halkımız güçlünün yanında, hâlâ daha...
  4. S

Bu arada arkadaşlar THH'e başvurup onlara belge gittiği gibi hemen beni arayıp telafi ettiler, neymiş Amazon falan dinlemeyip herkesi şikayet etmek gerekiyormuş :) Şikayet edilip onlardan savunma istenildikten kısa süre sonra kendilerini bana direkt yeni sipariş oluşturup monitörü gönderdiler...
  5. S

Amazon.com.tr rezilliği

Yaşıma mı veriyorsun hahahah. Böyle toksik varlıkların bu forumda bulundurulmaması lazım, daha önce de vardı bu tiplemeler görmüyorum bayadır yine türemiş bir tanesi. Beni muhatap alsan ne olacak ne yapacaksın bloklayacak mısın? zuahahah BLOKLANDINN.... komedi ya 1728129802 Beni bloklayan...
  6. S

Amazon.com.tr rezilliği

Ya arkadaş sen hala neyin boşunu yapıyorsun, sen şaka mısın bir insanın kavrama kabileyi bu kadar mı rezil olur 3 yaşında çocuk musun sen hâlâ bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun. Sizin gibi laf anlamazlara saygı bozmadan konuşmak epey zor. Kim ne kullanıyorsa kullansın, kim...
  7. S

Amazon.com.tr rezilliği

Bana da depo sorun çıkartıyor aynı şekilde umarım çözülür bu kez seninki
  8. S

Amazon.com.tr rezilliği

Bende monitör aldım aynı şekilde, iade seçeneği sundular sunmasına da o an 2 tane ürün vardı indirimde ben amazondakini tercih ettim. Değişim zamanı geldiğinde de iki üründe de indirim yoktu, farklı ürün için kupon verin aynı kalitede ürünü alayım aynı paraya hayır dediler, aynı ürün için kupon...
  9. S

Amazon.com.tr rezilliği

Ya kardeş bırakın fanboyluğu Amazon şuan rezalet beni de değişim ürünü için 1 aydır bekletiyorlar her gün farklı yalan söyleyerek şu gün gelecek deniyor hiç bir şey olmuyor. Amazon eski Amazon değil aç bak şikayet konularına 1728109955 Yorumlar tam çıldırmalık, Amazon’un köpeği olmuş burada...
  10. S

Alamıyordum, ürünün stoğu bitmişti dediğim gibi. Zaten fiyatı da aynı değil o zamankiyle.
  11. S

Umarım diyip beklemeye koyuluyoruz. Bir de ilk bana yanlış ürün geldiğinde THH'e başvurmalıyım falan diye sorduğumda bana düşman gibi cevap verip Amazon'u savunanlar vardı 😄
  12. S

Bende yakında engelleyeceğim herhalde 😄
  13. S

Başka yerde aynı fiyata yok sıkıntı o yoksa iade ederdim
  14. S

Canlı destek ürünün teslim edildiğini doğruladı
  15. S

Kargo zaten gitti teslim edildi, kargo Amazon deposunda bekliyor neredeyse aynı olaylar rezillik
  16. S

Kargo şirketi MNG Ya ben nereden bileyim, öyle güzel konuşuyorlar ki sanki sorunsuz her şey çözülecek ama rezilliğe bak
  17. S

Satıcı amazon dostum
  18. S

Amazon.com.tr
  19. S

7 Eylül tarihinde Amazon'dan forumda indirimli şeklinde paylaşılan Samsung G65B monitörü satın aldım. Bana benim aldığım monitör yerine başka ürün gönderildi ve ellerinde ki stokların hepsini sattıkları için de değişim için beklemem gerektiğini söylediler. Bekle bekle yaklaşık 20 gün sonunda...
  20. S

Yanlış ürün gönderildi ne yapmalıyım - Amazon

Misli olarak para olarak o miktarda ve üstünde ürün oluyor bu tarz bir durumda
Top Bottom