Arama sonuçları: *

1. Sh1n

(Tepki) Bu Ülkenin İnsanı Ne Zaman Akıllanacak

Ama araçlar konusunda yani araç piyasasına bakaraktan "üretilmeyenlerin fiyatı çok yüksek olamıyor" cümlesine katılmıyorum :)
  2. Sh1n

Bu arkadaşın konusu biraz farklı aslında mantıksız dediğiniz gibi telefonun üretimi devam etmekte ve hala satışı yapılıyor bu adam gibi 10.000 kişide 3200-3500 lira yazsa hiçbir şeyi değiştiremez ben aslında bu olaya yorum yapmak istemedim. üretimi olmayan ürünler, araçlar için söylemiştim...
  3. Sh1n

Üretimi devam etmeyen araçları neden işin içine katmadınız?
  4. Sh1n

Değişmeyecek olan şey ne biraz daha açıklayabilir misiniz? ya da fiyatları nasıl yükseltmiş olmuyorlar?
  5. Sh1n

Satamıyor zaten kim o fiyatlardan satabiliyor? ama hala inatla fiyatları yükseltiyorlar.
  6. Sh1n

PTTAvm.com güvenilir midir? Tray işlemci alınır mı?

Kim bilir ne zamandan beri öyle duruyordu fiyat eski olabilir belki.
  7. Sh1n

Yanlış hatırlamıyorsam 2-3haftayı buldu fakat bana söylemediler bile ben gelecek diye bekledim en son yazınca stok yok diğer depodan bakıp göndereceğiz dediler.
  8. Sh1n

Satın almadan sordun değil mi?
  9. Sh1n

Güvenilirlik konusunda güvenilir dolandırılma gibi bir durum söz konusu olamaz PTT nin kendi alışveriş sitesi fakat nadiren sitedeki bazı satıcıların işlemleri uzun sürdüğü olabiliyor en azından bana denk geldi belki sana sorunsuz bir şekilde kısa sürede ulaşır ürün.
  10. Sh1n

Dfs bilgisayardan ssd almıştım biraz uğraştırdı kargolama sürecinde stok yok diyerek, madem stok yok neden hala ürün satışta neden bilgilendirmiyorsunuz dedim sonra bir şekilde gönderdiler bir tık uzun sürdü göndermeleri ama sorunsuz bir şekilde geldi ürün.
  11. Sh1n

Link atar mısın?
  12. Sh1n

Trendyol çılgın indirimler yapıyor. (Ana konu)

Anladım. İşte bu çok çaresiz bir durum :) yapacak bir şey yok diyelim sağlık olsun.
  13. Sh1n

yani tüketici mahkemesine felan gibi ciddi bir şekilde peşine düşseydiniz ne olurdu acaba onu merak ettim müşteri hizmetleri yada hbyla 1.000 kerede görüşseniz bir sonuca varılmaz oyalayıp dururlar
  14. Sh1n

peşine düşemiyor musun bu işin
  15. Sh1n

patriot ssd ile gigabyte aorus fiyatları yenilendi 1606245207 patriot 1529 lira oldu Aorus sıvı soğutucu 1709 lira :/
  16. Sh1n

Öneri KESİNLİKLE İNCEHESAPTAN ÜRÜN ALMAYIN // DÜZENLEMEYİ OKUYUN

kasa hariç tüm parçaları incehesap gaming gecesi üzerinden aldım sadece ramler bozuk çıktı birdaha incehesaptan bir şey almam dedim ramleri gönderdim 2 hafta içerisinde işlemler tamamlandı para iadesi aldım nedense tekrar incehesaptan ram aldım şuan mutluyum sorun yok :)
Top Bottom