Tray işlemci zaten firmalara bir tepside geliyor o yüzden ismi tray kendine özel bir kutusu bulunmuyor bence yanında soğutucu veriliyorsa alınırucuz baya aslında güvenilirse site şu an sipariş geçicem bende
Link atar mısın?Arkadaşlar fansız kutusuz işlemci alınır mı? Bende t6 ultra var zaten fana ihtiyacım yok
r5 3600 1833 TL almayı düşünüyorum site güvenilir mi?
Tray kutusuz ve fansız oluyor.ucuz baya aslında güvenilirse site şu an sipariş geçicem bende
Akakçe de PTTAwm nin ürünleri listelenmiş. Sadece güvenilir sitelerle çalışıyor diye biliyorum .Arkadaşlar fansız kutusuz işlemci alınır mı? Bende t6 ultra var zaten fana ihtiyacım yok
r5 3600 1833 TL almayı düşünüyorum site güvenilir mi?
Dfs bilgisayardan ssd almıştım biraz uğraştırdı kargolama sürecinde stok yok diyerek, madem stok yok neden hala ürün satışta neden bilgilendirmiyorsunuz dedim sonra bir şekilde gönderdiler bir tık uzun sürdü göndermeleri ama sorunsuz bir şekilde geldi ürün.dfs bilgisayar temin ediyor sanırım
abi stok bitti dediler banada şimdiDfs bilgisayardan ssd almıştım biraz uğraştırdı kargolama sürecinde stok yok diyerek, madem stok yok neden hala ürün satışta neden bilgilendirmiyorsunuz dedim sonra bir şekilde gönderdiler bir tık uzun sürdü göndermeleri ama sorunsuz bir şekilde geldi ürün.