Arama sonuçları: *

1. Shoto

GAMINGGEN VE BETAPLUS AYNI ŞİRKET DEĞİL

Alt markası gibi bir şey ama sanki çok ilgisi yokmuş gibi. betaplus hakkında çok şikayet var. gaminggen iyidir.
  2. Shoto

Yardım En ucuz witcher kitap seti nereden bulunur?

Amazonda var mı bilmiyorum ama amazonda kitaplar diğer yerlere göre çok ucuz oluyor. kitap alıcaksam hep amazondan alıyorum ama amazon satıcılı olması lazım tabikide.
  3. Shoto

Aras kargo teslim edilemeyen kargo max kaç gün şubede bekler?

kuryenin araması lazım ya normalde hani. aramıyor işte araması lazım normal de. ben aramayı deneyeceğim mecbur o da ulaşabilirsem umarım.
  4. Shoto

kapıya geldiğinde ararsa beni sorun yok ama aramazsa başka birine de yönlendiremiycem komşuma bırakmasını nasıl söyleyeceğim o zaman biliyorsundur belki?
  5. Shoto

aslında 1.dağıtımdan sonraki gün bir daha denemiyorlar mı teslim etmeyi? yani 5 gün olmaz mı mantıken?
  6. Shoto

yurtdışı siparişim vardı tahmini aras kargo ile 5 gün sonra falan gelicek ama ben şehir dışında olacağım teslim edilemediğinde kaç gün şubede bekler? internette 3 gün yazıyor şubeyi arayıp söylesem istediğim kadar bekletirler mi?
  7. Shoto

Amazonun Bu Yaptığı Doğru mu ?

şans yapcak bir şey yok ama kuponun yanması saçmalıkmış.
  8. Shoto

Amazon prime ile alakalı yardım lütfen.

Olmaz bir şey.
  9. Shoto

Amazon puma ayakkabı orjinalmidir

Satıcı amazon orjinal olmama ihtimali yok.
  10. Shoto

amazon taksit seçenği bulamıyorum

stokta olmayanın taksit seçeneklerini göremezsin stokta olan da 12 aya varan taksit yazıyor ordan görebilirsin.
  11. Shoto

Bu fiyatta kahve makinesi iyi midir? ?

Ulan forumdan çıkmamı mı bekliyo bu amazon yine kaçırdım galiba🤣
  12. Shoto

Sağlık olsun hocam şanslıymışsınız kapmışsınız hemen.
  13. Shoto

Şu kahve makinaları 10 numara ya bizde max türk kahvesi makinası var süper fiyata almışsın taksit olayı iyiymiş denk gelsem bende yararlanırdım belki umarım daha çok düşer böyle.
  14. Shoto

İtopya yaz indirimleri ne zaman bitiyor?

22 Ağustos-1 Eylül diyor ama bugün gece 12 de bitcek mi yoksa yarın gece 12 de mi bitecek? yarın indirimde olan Xbox gamepadi almayı düşünüyordum.
  15. Shoto

Gaminggen tr ödeme sayfası gelmiyor

Altta ss koydum böyle kalıyor ödeme yapcam yapamıyorum kart bilgilerini giremiyorum öyle dönüyor sadece.
  16. Shoto

vatan ile ilgili acil bakar mısınız

Bu vatan personellerine vatan müdürleri yaptıkları her ekstra satışa ekstra ödül parası falan mı veriyor anlamış değilim saçma sapan ne varsa müşteriye geçirme peşindeler.
  17. Shoto

Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

İyidir kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum bende alcam bi tane zaten klasiklerdendir bu çok kullanıcısı var.
  18. Shoto

Öneri Burdan parfüm Alınır mı?

Watsons her yerde mağazası var zaten hiç mi görmedin?
  19. Shoto

Yardım Modemden Pcye çekmek için Cat6 kablo önerisi

Bu biraz daha kaliteli bişey sizin attığınız linkteki onu tercih edebilirsiniz.
  20. Shoto

Yardım Modemden Pcye çekmek için Cat6 kablo önerisi

Kaliteli bi marka aradım ama bu yüksek metrelerde çok bilindik marka bulamadım bu işinizi görür bence. https://ty.gl/irpmaygt7lv99
Top Bottom