Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Matkaptan Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

O üçgen yapının adı mandren şarjlı matkaplarda anahtarsız olur elle sıkıştırıp elle çözülür
  2. S

Amazon Tr Çöktü (Canlı Destek )

Size söylemiyorum ,Hep aynı terane hep alıcı haklı düşüncesi , peki alıcılar ne kadar ahlaklı alışverişimin çoğunda tercih ettiğim amazondur ama kurnaz kafalı yaratıklar yüzünden artık onlarda evriliyor onlara ayak uyduruyor, ne yapıyorsak yine biz yapıyoruz güzel çalışan sistemi bu hale...
  3. S

Sahibinden den dolandırıldım

Hebele hübele heyecanını kelimelere aktarmış sıralama yanlış kardeşim , bizim nöronlar yerinden oynadı notfateror 1730723903 Ulan şurada otursam isteyerek böyle bi senaryo yazaman nasış başardın acaba . Kendini buna nasıl inandırdın.
  4. S

Valorant Mail Değişen Derecesiz Hesap

Alma sebebin ne ki hesapta çok skin mi var ?
  5. S

Amazon.com.tr rezilliği

Aynen öyle , yurt dışı sipariş verdim ürünün biri resimdeki gibi metaryali olmayınca iade etmek istedim, karşı taraf ürün sizde kalsın iade etmeyin %40 para iadesi yapalım diyor, . Her zaman kolaylık sağlayan bir site. Kaldıki ürünü getirmeden önce adresinizde olup olmadığınızı soruyor . Yani...
  6. S

Itopyanın İndirimli Sattığı Ürünler Sorunlu mu?

Elektrnoik ürünlerin 2 yıl garanti olması sebebi bu yüzden zaten, sonrasında başlıyor sorunlar , biraz şans işi gerçekten.
  7. S

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

Tamam da güzel kardeşim burada illa biri evet kurum yanlı tavır alıyor tüketiciyi korumuyor demesinimi bekliyorsun kim neden böyle bir cevap versin. Sen illa bu cevabı bekliyorsun insanlardan , herkes makul olan cevabı yazıyor sana kurumun işleyişi bu yönetmeliğin haricinde sana neden yanlı...
  8. S

Yardım TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ USÜLSÜZLÜK YAPIYOR MU?

Madem adamların verdiği cevaba güvenmeyecektin neden başvurdun ?
  9. S

Yardım Sıvı soğutucu kablosu nereye takılmalı?

Hocam 240 lık alıp üstte takabilirdiniz 360 lık sizin kasaya malesef uyumlu değil.
  10. S

Yardım Sıvı soğutucu kablosu nereye takılmalı?

Tamam da bu şekilde sıcaklığı kasa içine doldurmuş olacaksın arkadaşlar bu yüzden yanlış olduğunu söylüyorlar ve haklılar.
  11. S

AMAZON TR DEN BİLGİSAYAR PARÇASI ALINIR MI

Aynen bende sonradan fark ettim 😂 1725659538 Neyse olayı anladın sen
  12. S

Amazon yazıyor işte
  13. S

Ürünü incelerken bütün detaylar görünüyor satıcı ….. diye belirtiyor
  14. S

Anakart işlemci ve ram i oradan aldım amazon dan yana sıkıntı yaşamadım.
  15. S

Snerji Teknik Destek Rezilliği

Bir zamanlar GOLD firması vardı , sanırım aynı onların izinde gidiyorlar.
  16. S

Vatan Siparis Iptali parasi ne zaman gelir?

Yani bi hafta 10 gün içinde yatar , değişkenlik gösterebilir. Ben bi parça almıştım iadesi 1 içinde oldu.
  17. S

Yardım Aliexpressten dolarla alışveriş yaptım ama parayı çekmedi yardım edin

Defalarca alışveriş yaptım acele etmeyin illaki olumsuz yada olumlu dönüş yapıyorlar.
  18. S

Sahibinden bu adam dolandırıcıdır dimi

Kardeşim karşında kanlı canlı adamı görmeden bilgi paylaşma . Alacak adam karşısındakinide görmek ister birebir görüşmek ister. Salla gitsin .
  19. S

GÜVENİLİR ELEKTRONİK SİGARA SATAN YERLER

Bulunduğun bölgede tütüncü tarzı dükkanlara sorabilirsin , yasak olsupu için tezgah altı kapı arkası yerlerden çıkarıyorlar. Kadıköyde yazıcıoğlunda bulabilirsin. İlla elsen almak istiyorsan seçenekler böyle . Bende xdrag plus var satacağım alıcısı olursa 😂
Top Bottom