Fanlar büyük olduğu için ön panel deli fanları bağladım kendi fanlarıda 2 kablo var onlarıda nereye takacağımı çözemedimbuyuk ıhtımal argb kablosudur fanlar calısıyormu
buyuk ıhtımal argb kablosudur fanlar calısıyormu
yanlıs bılmıyorsam takmayı yanlıs yapmıssınızFanlar büyük olduğu için ön panel deli fanları bağladım kendi fanlarıda 2 kablo var onlarıda nereye takacağımı çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
5500 ıcın h100 gereksız olmusdaHocam soğutucu çalışmıyor şuan
Adreslenebilir RGB bağlantı girişi anakartımda yok onu nasıl yapabilirim5500 ıcın h100 gereksız olmusdakablolamaları dogru yaptıgınıza eminmisiniz degilseniz videoyu izleyin
Hayır hocam doğru fanları iç tarafa takmama nedenim ekran kartının engel olması izlediğim montaj videolarında iç tarafa takılıyor.Montaj yanlış hala kablo derdindesiniz internetten montaj videolarına bakın
Tamam da bu şekilde sıcaklığı kasa içine doldurmuş olacaksın arkadaşlar bu yüzden yanlış olduğunu söylüyorlar ve haklılar.Hayır hocam doğru fanları iç tarafa takmama nedenim ekran kartının engel olması izlediğim montaj videolarında iç tarafa takılıyor.
Argb kablosu bu anakartın destekliyorsa sataların orda girişi vardır orası doluysa çoklayıcı alacaksın.Adreslenebilir RGB bağlantı girişi anakartımda yok onu nasıl yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece bu kaldı bunu nereye takmam gerekiyor lütfen yardım.