- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan çalışıyo gibi ama smflgphğ değiştiriyim bari bakalım nolcaktam tersi olacak işte
Şuan çalışıyo gibi ama smflgphğ değiştiriyim bari bakalım nolcaktam tersi olacak işte
yarım çalışır, cpu fana pompayı takarsan sıcaklığa göre voltaj yükseltir düşürür yani pompa rpm bir yükseltir bir alçaltır düzgün devirdaim yapamaz soğutamaz ve bir süre sonra arızalanır sonra işlemcim çok ısınıyor diye konu açarsın.Şuan çalışıyo gibi ama smflgphğ değiştiriyim bari bakalım nolcak
Şuan zaten full 3k rpm de çalışıyor o yüzden açmıştım konuyu şimdi değiştiriyorumyarım çalışır, cpu fana pompayı takarsan sıcaklığa göre voltaj yükseltir düşürür yani pompa rpm bir yükseltir bir alçaltır düzgün devirdaim yapamaz soğutamaz ve bir süre sonra arızalanır sonra işlemcim çok ısınıyor diye konu açarsın.
Dediğin gibi bağladım fanlar hiç dönmediyarım çalışır, cpu fana pompayı takarsan sıcaklığa göre voltaj yükseltir düşürür yani pompa rpm bir yükseltir bir alçaltır düzgün devirdaim yapamaz soğutamaz ve bir süre sonra arızalanır sonra işlemcim çok ısınıyor diye konu açarsın.
Ayrıca cpu fan hatası veriyorŞuan zaten full 3k rpm de çalışıyor o yüzden açmıştım konuyu şimdi değiştiriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin gibi bağladım fanlar hiç dönmedi
sistemi reboot etŞuan zaten full 3k rpm de çalışıyor o yüzden açmıştım konuyu şimdi değiştiriyorum
Dediğin gibi bağladım fanlar hiç dönmedi
Ayrıca cpu fan hatası veriyor
Onu nasıl yapıcamsistemi reboot et
yeniden başlat işteOnu nasıl yapıcam
Hiçbir şey değişmediyeniden başlat işte
hatalı bağlantı yapmışsındır önceki doğru bağlamıştın demek kiHiçbir şey değişmedi
Bunu izleyerek yaptım zaten ama kabloları napıcağımı tam göstermiyorhatalı bağlantı yapmışsındır önceki doğru bağlamıştın demek ki
videolara bak acele etmeden bağlantı yap
al burdan bak anakart da senin anakartın benzeriBunu izleyerek yaptım zaten ama kabloları napıcağımı tam göstermiyor