Arama sonuçları: *

1. Skynel

İkinci El Ürün Faturasında Sayın Kısmının Olmaması

Faturayı doğruladım millet
  2. Skynel

Bu akşam gidip ürünü alacağım arayabiliyorsanız ulaşabilirseniz arayım ulaşın şimdi 1759594394 Beyaza boyamış görünüyor ama neden Hocam merak sadece nereden anladınız
  3. Skynel

Siz mi sildiniz diye sordum silmedim’e getirdi bilmiyorum dedi
  4. Skynel

Nasıl yani hocam anlamadım tam olarak
  5. Skynel

Dostlar selam ikinci elden 5070 alacağım ama faturasını sorduğumda bana atılan fatura şu şekilde Faturada sayın kısmı yer almıyor arkadaşa sorduğumda e fatura olduğu işin bu şekildedir diye bir cevap vardi ama bilemedim sizce
  6. Skynel

Iyzico indirimi nedir?

Nasıl satın alacağım peki
  7. Skynel

Iyzico indirimi nedir?

Naısl katılınıyor hocam kampanyasına
  8. Skynel

Iyzico indirimi nedir?

Dostlar selam şimdi iyzico’u indirip kayıt oldum sanal kart açtım Bu sanal kart’a para yükleyip bir şey satın aldığımda iade mi veriyor belli bir kısmını böyle bir şey mi var bana kısaca anlayabileceğim bir bilgi verir misiniz
  9. Skynel

Yardım Sahibinden Param Güvende Dolandirildim :(

Bu yüzden satarken asla param güvende kullanmam alıcı için on numara sistem
  10. Skynel

Öneri 2. El de dönek insanlar

Satacağım üründe hiç bir zaman milletin ayağına gitmem sende öyle yapma kardeşim gelsin yanına neredeysen evinin önü başka bir yer gelsin alsın
  11. Skynel

Fiyat Performans Uygun Kamp Sandalyesi

Arkadaşlar 3 kişilik bir aileyiz annem babam ben böyle çok yer kaplamayan olabildiğince uygun fiyat performans bir şey önerir misiniz
  12. Skynel

Pckolik'ten alınan kasanın hasarlı çıkması

Çok geçmiş olsun onlarda topu muhtemelen kargo şirketine ve kapıda kontrol ederek alsaydınız şeklinde dönüş yapacaklardır
  13. Skynel

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

Hocam o biraz şubelerin nasıl çalıştığıyla da ilgili Ben kargom teslim edildikten 7 saat sonra mesai sürelerinin sonuna doğru hem dağıtıma çıktı hemde teslim edildi mesajını aynı anda aldığımı biliyorum Bunu da kimse bilemez ama şimdiden hayırlı olsun diyelim
  14. Skynel

Yurtiçi kargom bugün gelir mi?

Kimse bilemez ki üstad bunu heyecanınızdan açtığınızı biliyorum konuyu ama bekleyip görmekten başka şansınız yok Gelir diyende haksız çıkabilir gelmez diyende çıkabilir Yurtiçi kargoyu arayıp sorabilirsiniz ya da tahmini teslimat tarihine göre ayak uydurabilirsiniz genelde tahmini doğru çıkıyor
  15. Skynel

Connect game güvenilir mi ?

Satın aldığınız ürün gelir Ama destek alamazsınız
  16. Skynel

🔥İndirim Amazon.com.tr 300/75TL İndirim Geldi🔥🙃

Ben bu promosyonların hiç birine neden uygun değilim arkadaş anlamıyorum ki
  17. Skynel

🔥İndirim Connect Game İndirimleri

Connect Game'den bir şey almanızı önermem
  18. Skynel

ConnectGame Garanti Rezaleti

Hocam bana göndermişlerdi faturasını ama size göndermediler mi
  19. Skynel

ConnectGame Garanti Rezaleti

ConnectGame rezalet bir firma Endgame XM2WE almıştım kutu açılmış gibi gelmişti iade etmek istedim numaralarını aradığımda kimse açmamıştı Bende gittim THH şikayet ettim 4 ay sonra iade edebilirsiniz bildirimi geldi ahasahashas şu an istersem kırık ve kullanmış olduğum mouse'u iadeye...
  20. Skynel

Amazondan KC3000 Aldım Sahte Çıkar Mı?

Şikayetvarda her firmayla ilgili şikayet görürsün Satıcı Amazon ise ben sana oran vereyim o ürün %100 oranında sahte çıkmayacak varsayalım ki çıktı sen o ürünü değil 1 hafta değil 2 hafta değil 3 haftada değil 4 hafta kullan Amazon yine onun sana iadesini yapar Amazon böyle bir firma işte
Geri