Arama sonuçları: *

1. Skynel

ConnectGame Garanti Rezaleti

Hocam bana göndermişlerdi faturasını ama size göndermediler mi
  2. Skynel

ConnectGame Garanti Rezaleti

ConnectGame rezalet bir firma Endgame XM2WE almıştım kutu açılmış gibi gelmişti iade etmek istedim numaralarını aradığımda kimse açmamıştı Bende gittim THH şikayet ettim 4 ay sonra iade edebilirsiniz bildirimi geldi ahasahashas şu an istersem kırık ve kullanmış olduğum mouse'u iadeye...
  3. Skynel

Amazondan KC3000 Aldım Sahte Çıkar Mı?

Şikayetvarda her firmayla ilgili şikayet görürsün Satıcı Amazon ise ben sana oran vereyim o ürün %100 oranında sahte çıkmayacak varsayalım ki çıktı sen o ürünü değil 1 hafta değil 2 hafta değil 3 haftada değil 4 hafta kullan Amazon yine onun sana iadesini yapar Amazon böyle bir firma işte
  4. Skynel

Panoma ne alabilirim

Dostlar selam odam için bilgisayarın arkasına bir pano aldım panonun kelepçeleri var pano şu https://www.ikea.com.tr/urun/uppspel-siyah-cok-amacli-pano-80507788 Bunun kelepçeler var bir şeyi rafta tutmak için şu şekilde...
  5. Skynel

🔥İndirim Fortnite ''Galaxy Store'' 5000V-Papel 50TL !! (YENİ KONU PAYLAŞILDI)

Black friday kuponu mu söyeldiğiniz
  6. Skynel

Kuponlar butonuna basınca bomboş hocam
  7. Skynel

S20FE ile girdim fakat kuponlar kısmı bomboş
  8. Skynel

https://otonomisepeti.com/ bir göz atmanızı istiyorum değişik bir site .

Ben dolandırıcıyım diye bağırıyor
  9. Skynel

🔥İndirim Başlıyor Bakalım amazon indirimleri

Amazon sağlam işler yapar
  10. Skynel

Ekipmanları alarak hata mı ettim?

Keşke yapmasalar ama evet haklısın
  11. Skynel

Yani bindirim yapıp öyle mü indirim yaparlardı diyorsun
  12. Skynel

İade alsın hocam sorun değil
  13. Skynel

Garanti olarak Amazon’a daha çok güveniyorum hocam Amazon’dan aldım Custom TKL klavyeler belkide dediğiniz gibi daha rahat olurdu bilmiyorum ama aldık
  14. Skynel

Custom klavyeler çok küçük geldi mouse konusunda haklı olabilirsiniz ama model O Ajazz Aj139’dan daha mı iyidir aman aman fark yok aralarında fiyat olarak
  15. Skynel

A6T kullanıyordum memnundum sonra arkadaşıma satıp bunu aldım henüz yayında test etme durumum olmadı bu ekipmanları ve sistemin hepsini yayın açmak için aldım zaten 1697787662 Ya orası öyle tabii ki hocam orası ap ayrı bir durum acaba çok büyük zarar mı ettim yani demek istediğim şu Mesela...
  16. Skynel

Hocam yine de şöyle düşünün mesela 1000TL fazla olsa neler alırdım Ben zengin değilim çalışarak alıyorum bunların her birini
  17. Skynel

Evet hocam o yüzden düşündüm 500TL düşse bazı ürünlerden de 300 250 düşse 1000TL’i aşar para Cidden mi hocam teşekkürler
  18. Skynel

Millet selam 2600’e Apex 7 TKL brown switch aldım çok hoşuma gitti 1450’e Ajazz AJ139 Pro 2900’e C930 aldım 2200’e Fifine A8 Sizce bu ekipmanları almak için acele mi ettim Karacuma (Black Friday)’de daha fazla indirim mi olurdu her şeyi aldım
  19. Skynel

🚨 FİAT EGEA STOK GELDİ! ÜZDÜ...

Arkadaşım iyi misin anlatamıyorum sanırım Sen hondanın bayisisin değil mi Honda sana diyor ki bu üründen sana şu kadar gönderiyorum bu ürünü şu liste fiyatından satacaksın Adamlar o satışı 100'e mi yapacak satıştan %5 kazanıyorlar Adamlarda diyor ki %5 bana az ben bunu 100'e satmam 140'a...
Top Bottom