Öneri 2. El de dönek insanlar

Valla reis satacağım ürün çok pahalı bı ürün değildi 2 k lık bı üründü bu zaman kadarda hiç satarken kapora almadım güvendim sıkıntı olmadı ama. Artık kapora şart oldu
Kapora olayı insanlar böyle ucuz şeyler icin 200-300 kapora vermez en sağlamı sana yakın bir yere çağırıp alıcı geldikten sonra gitmek.

Kapora olayı insanlar böyle ucuz şeyler icin 200-300 kapora vermez en sağlamı sana yakın bir yere çağırıp alıcı geldikten sonra gitmek.
hocam burda bence bi insanla anlaşıp sözleşip sözden donmek ayıp

Hocam en mantıklısı ev adresinize çağırmanız millet bir ton mızlıyor sızlıyor ama hiç re yapmadım hepsi paşa paşa geldi gelmeyip vazgeçende yerine başkası illaki geliyor.

2300 e alan varmı gerçekten onu sıfırı zaten 2500 felan

Arkadaşlar ürünü alicak kişiyle konuşuyorum yer belirliyoruz saat belirliyoruz ben evden çıkıp buluşma yerine giderken adam bana ben daha ucuza buldum almaktan vaz geçtim diyo buluşmadan 30 dakika önce
Satacağım üründe hiç bir zaman milletin ayağına gitmem sende öyle yapma kardeşim gelsin yanına neredeysen evinin önü başka bir yer gelsin alsın

arkadaşlar bu zaman kadar bende kimsenin ayağına gitmedim sadece 2 3kişi metorya yendiden akbil basmamak için rica etti bende tamam dedim ama bundan sonra zor giderim herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2300 e alan varmı gerçekten onu sıfırı zaten 2500 felan
konu bumu sence şuan

Bence de öyle alıcı her zaman satıcının adresine gelmeli artık ortak nokta bile demiyorum bir ürün satarken
Hocam sattığını üründe bir yakın zamanda poblem çıkarsa adam senin kapına dayanabilir. Hatta bu iş cinayete dönebilir. Dikkatli olun bazıları kafayı yemiş olabilir.
Ev adresinizi vermeyin zaten, mesela evinize yakın bir park konumu atın ve özellikle kameralı biryer olsun genelde dükkan önlerinde yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam evinizin adresini vermek istemiyorsanız 1 2 mahalle ötedeki bir esnaf dükkanının konumunu atabilirsiniz. Geldim diye aradığın uygun bir yere gidip alışverişinizi yapabilirsiniz :)

Hocam evinizin adresini vermek istemiyorsanız 1 2 mahalle ötedeki bir esnaf dükkanının konumunu atabilirsiniz. Geldim diye aradığın uygun bir yere gidip alışverişinizi yapabilirsiniz :)
katılıyorum gerekirse bi dükkanın içinde yapın adam ürünü kontrol etsin en azındna kalabalık ve kameralı bir ortam

Geri