Arkadaşlar merhaba
İncehesap üzerinden td500 v2 kasa siparişi verdim ve yurtiçi kargo ile tarafıma gönderildi. Kargo geldi kargocu arkadaşın gözü önünde kargoyu açtım ve korktuğum başıma geldi. Psu kısmı bildiğiniz çekiç vurulup bükülmüş gibiydi.
Kargocu arkadaş tutanağı aldı ve dedi ki...
Estağfirullah ne demek
1678957650
Önerdiğiniz siteler arasında karşılaştırma yaparak satın alırım zaten. Çok umursamam açıkcası.
Bakayım hocam.
Bakayım ona da teşekkürler.
1678957715
Bunlara benzer olupta hoşuma giderde ancak Türkiye'de bulamazsam aliexpress tarzı sitelerden bakınabilirim.
Arkadaşlar merhaba,
Zara, pull bear, mavi gibi markalar değil de daha çok aksesuarix, slatra, uniquewear gibi hoş tasarımları olan satış sayfası bilen varsa önerebilir misiniz?
Farklı markalarda keşfetmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
( Zor görülebilen siyah nokta şeklinde, artmayan ve garanti durumunu etkilemeyen siyah nokta mevcuttur. Görmek çok zor.)
Diye bir ölü piksel açıklaması yapılmış, dikkat edin.
1000₺ lik üründen %18 kdv alınırsa ürün 1180₺ olur.
1000₺ lik ürünün %1 kdv karşılığı 10₺ dir. Eğer kdv %5 e düşürülürse ürünü 1050₺ ye alacaksın. tahminimce %8 e düşürürler.
Müşteri hizmetleri kısmına tıklayıp ürün iade seçeneğine basıp siparişinize tıklayın. Ya kendiniz iade etmenize olanak sağlıyor ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla iade etmenize olanak sağlıyor, seçenek sizin.
İnternette yapılan alışverişlerde memnun kalmadığınız ürün olur ve iade ederseniz iade ücreti tamamen size yansıtılacak.
1 Ekim'den itibaren TELEFON, AKILLI SAAT, TABLET ve BİLGİSAYAR satın alımlarınızda kutusu açılmasa dahi cayma hakkı kapsamında iade hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir!