Arama sonuçları: *

1. Smtcee

Yardım Kreatin önerisi arıyorum

Arkadaşlar 600₺ civarı kreatin önerebilecek var mı?
  2. Smtcee

Yardım Sipariş verdiğim kasa hasarlı geldi, ne yapmam gerek?

Peki incehesap kabul eder mi bunu
  3. Smtcee

Yardım Sipariş verdiğim kasa hasarlı geldi, ne yapmam gerek?

Arkadaşlar merhaba İncehesap üzerinden td500 v2 kasa siparişi verdim ve yurtiçi kargo ile tarafıma gönderildi. Kargo geldi kargocu arkadaşın gözü önünde kargoyu açtım ve korktuğum başıma geldi. Psu kısmı bildiğiniz çekiç vurulup bükülmüş gibiydi. Kargocu arkadaş tutanağı aldı ve dedi ki...
  4. Smtcee

Yardım İtopya kargo sorunu?

Bende durum halen aynı en iyisi sabah bakmak 1679945249 Olabilir hocam, sağ olun
  5. Smtcee

Yani yarın bana ulaşması mümkün gözükmüyor o zaman. Düzelmezse dediğinizi yapacağım, sağ olun.
  6. Smtcee

Sipariş kargoya verildi ancak kargo takip yapmak istediğimde böyle bir hata veriyor ne yapmam gerek?
  7. Smtcee

Yardım Giyim markası önerisi

Estağfirullah ne demek 1678957650 Önerdiğiniz siteler arasında karşılaştırma yaparak satın alırım zaten. Çok umursamam açıkcası. Bakayım hocam. Bakayım ona da teşekkürler. 1678957715 Bunlara benzer olupta hoşuma giderde ancak Türkiye'de bulamazsam aliexpress tarzı sitelerden bakınabilirim.
  8. Smtcee

Harikasın teşekkür ettim, bakıyorum şimdi.
  9. Smtcee

Bu tarz başka var mı hocam? 1678909653 Bunlara bütçem yetmez be usta 🥹
  10. Smtcee

Shoutun Hoodie tasarımları baya güzelmiş.
  11. Smtcee

Arkadaşlar merhaba, Zara, pull bear, mavi gibi markalar değil de daha çok aksesuarix, slatra, uniquewear gibi hoş tasarımları olan satış sayfası bilen varsa önerebilir misiniz? Farklı markalarda keşfetmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  12. Smtcee

❗ Manşet: "Gençler %50 ÖTV indirimi ile cep telefonu alabilecek!" -YALANLANDI-

Haber yalanlandı arkadaşlar, oy vermemek için bir sebep daha.
  13. Smtcee

teknogolddepo güvenilir mi?

( Zor görülebilen siyah nokta şeklinde, artmayan ve garanti durumunu etkilemeyen siyah nokta mevcuttur. Görmek çok zor.) Diye bir ölü piksel açıklaması yapılmış, dikkat edin.
  14. Smtcee

28 Ekimde ÖTV/KDV indirimi / Kaldırılması

1000₺ lik üründen %18 kdv alınırsa ürün 1180₺ olur. 1000₺ lik ürünün %1 kdv karşılığı 10₺ dir. Eğer kdv %5 e düşürülürse ürünü 1050₺ ye alacaksın. tahminimce %8 e düşürürler.
  15. Smtcee

Ryzen 7000 Serisi İşlemciler Satışa Çıktı

4400₺ ye Ryzen 7 5800x almıştım aradan 2 ay geçti 6800₺ fiyat gördü. Ryzen 9 çıksın setup yenilerim dedim fiyatlara bak, 7 de kalmaya devam.
  16. Smtcee

Yardım AMAZON Teslim Edilmeyen Ürün İade

Müşteri hizmetleri kısmına tıklayıp ürün iade seçeneğine basıp siparişinize tıklayın. Ya kendiniz iade etmenize olanak sağlıyor ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla iade etmenize olanak sağlıyor, seçenek sizin.
  17. Smtcee

Yardım Baştan Oda Kuruyorum Yardım ve Önerilerinizi Bekliyorum

Fotoğrafını atsan ona göre yardımcı olsak?
  18. Smtcee

ÜRÜN İADESİ DÜZENLEME YASASI GELİYOR!!

Artık videolu açmak şart oldu. Firmaların işine yaradı
  19. Smtcee

ÜRÜN İADESİ DÜZENLEME YASASI GELİYOR!!

İnternette yapılan alışverişlerde memnun kalmadığınız ürün olur ve iade ederseniz iade ücreti tamamen size yansıtılacak. 1 Ekim'den itibaren TELEFON, AKILLI SAAT, TABLET ve BİLGİSAYAR satın alımlarınızda kutusu açılmasa dahi cayma hakkı kapsamında iade hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir!
  20. Smtcee

Yardım İTEMSATİS Satış sorunsalı, şikayet

Satıcıyı savunan firmalardan satış yaparsanız içiniz rahat olur en azından
Top Bottom