Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Trendyol 100 TL Hesabıma Yattı

Bilmiyorum. Belki tutar düşük olduğu için olabilir. 175 TL tuttu benimki
  2. T

Yardım Trendyol 100 TL Hesabıma Yattı

Ben mouse ve mouse pad aldım. Alınıyor. Ürünün fiyatı cüzdandan fazla olduğu için cüzdana 40 TL daha yükleyip aldım
  3. T

İtopya da paket kalması (yardım ediyorum)

hadi inş. bakalım :)
  4. T

Sevindim senin adına. Umarım tahmin ettiğin günde teslim olur. Benimki 2 gün adana şubede bekletildi :)
  5. T

o zaman güncelleme yapmamışlar dostum. dediğim gibi sen bence UPS ile görüş kafandaki soru işaretleri gitsin. Çünkü ben dün aradığımda tek kargo olarak görüştüm ama bugün 2 ayrı gönderi varmış gibi görünüyor. Ben de beklemedeyim bakalım gelince neyle karşılaşacağım.
  6. T

normalde bende de öyleydi tek kutu görünüyordu. 2 kutu olarak güncellenince 2 takip çıktı. 1592913961 bekle sana yardımcı olacağım şimdi ekran resimleri ile :)
  7. T

bekletileni de yeni güncellediler. muhtemelen sabah gelmiştir o da ama onu dağıtıma dahil etmemişler.
  8. T

şu an bende baktım bende de aynı şey var. 2 takip numarası var birisi dağıtıma çıkmış ancak diğeri dağıtıma çıkan şubede bekletiliyor. :) diğerini neden almamışlar hiçbir fikrim yok :)
  9. T

Pandemiden dolayı her şey yeni bir düzene geçiyor bu sorunlar hep ondan kaynaklı. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür
  10. T

ups ile görüş bence.
  11. T

Yaklaşık olarak 30 40 dk UPS daha sağlıklı ben direk hanfendi benim kargom neden Adana'da hala neden gelmedi gibi sorular sordum daha net ve garanti cevaplar alıyorsun. Kargoyu açıp takip ediyor detaylı işlem sürecini öğrenebilirsin
  12. T

O zaman UPS ile arayıp görüşün ben dün aradım görüştüm ama baya uzun bekletiyorlar
  13. T

Çıktı o yazılar önce Adana'ya gitti hafta sonu orada kaldı dün yani pazartesi günü bulunduğum şehre geldi buralarda hep tek paket olarak göründü. Şehrime gelince güncellendi daha sonra da bu sabah dağıtıma 2 paket olarak çıktı. Eğer sorun çıkmazsa yanlışlık yoksa 2 paket gelir diye bekliyorum
  14. T

Bugün sabah
  15. T

Tamam bende dağıtıma çıkmadan önce güncellendi ayın 20 sinden beri tek paket olarak görünüyor
  16. T

Yani 1 paket olsa da daha sonra 2 olarak kargo firması gğncelliyor
  17. T

Bende de öyle gözüküyordu bugün 2 paket olarak güncellendi ve kuryeye teslim edildi yazıyor şu an dağıtımda
  18. T

UPS kargo dağıtıma çıkardı ne zaman gelir?

Buraya konu açarak heyecanını gideriyor. Yargılamamak lazım zaten konu bir iki cevaptan sonra arkaya düşer
  19. T

UPS kargo dağıtıma çıkardı ne zaman gelir?

O günkü yoğunluğa senin oturduğun semte göre birçok değişkene göre değişir. Bilemeyiz ki😉
Top Bottom