Bugün sabahNe zaman dağıtıma çıktı?
Bugün sabahNe zaman dağıtıma çıktı?
Direk dağıtıma çıktı değil mi başka hiç bir mesaj gelmdi işte Formula HUB'da gibi gibi?Bende de öyle gözüküyordu bugün 2 paket olarak güncellendi ve kuryeye teslim edildi yazıyor şu an dağıtımda
Benim de mantıken yarın sabah gelecek o zaman.Bugün sabah
Sağolun yardımlarınız için ama dediğim gibi sizinde son ana kadar sadece UPS'ye teslim edilmek üzere bekliyor yazıyordu değil mi son anda dağıtıma çıkınca güncellediler?Bugün sabah
Çıktı o yazılar önce Adana'ya gitti hafta sonu orada kaldı dün yani pazartesi günü bulunduğum şehre geldi buralarda hep tek paket olarak göründü. Şehrime gelince güncellendi daha sonra da bu sabah dağıtıma 2 paket olarak çıktı. Eğer sorun çıkmazsa yanlışlık yoksa 2 paket gelir diye bekliyorumDirek dağıtıma çıktı değil mi başka hiç bir mesaj gelmdi işte Formula HUB'da gibi gibi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de mantıken yarın sabah gelecek o zaman.
İşte bende o yazılar hiç çıkmadı ben o yüzden korkuyorum. Yani kaç gündür UPS'ye teslim için bkeliyor yazıyor başka da bir şey yazmıyor.Çıktı o yazılar önce Adana'ya gitti hafta sonu orada kaldı dün yani pazartesi günü bulunduğum şehre geldi buralarda hep tek paket olarak göründü. Şehrime gelince güncellendi daha sonra da bu sabah dağıtıma 2 paket olarak çıktı. Eğer sorun çıkmazsa yanlışlık yoksa 2 paket gelir diye bekliyorum
Ben en iyisi arayayım kesin bir cevap alayım.Çıktı o yazılar önce Adana'ya gitti hafta sonu orada kaldı dün yani pazartesi günü bulunduğum şehre geldi buralarda hep tek paket olarak göründü. Şehrime gelince güncellendi daha sonra da bu sabah dağıtıma 2 paket olarak çıktı. Eğer sorun çıkmazsa yanlışlık yoksa 2 paket gelir diye bekliyorum
O zaman UPS ile arayıp görüşün ben dün aradım görüştüm ama baya uzun bekletiyorlarİşte bende o yazılar hiç çıkmadı ben o yüzden korkuyorum. Yani kaç gündür UPS'ye teslim için bkeliyor yazıyor başka da bir şey yazmıyor.
Aga sabah 35 dakika bekledim açmadılar İtopya daha garanti cevap veriyor ama dur önce UPS arayayım.O zaman UPS ile arayıp görüşün ben dün aradım görüştüm ama baya uzun bekletiyorlar
Sen kaç dakika bekledin?O zaman UPS ile arayıp görüşün ben dün aradım görüştüm ama baya uzun bekletiyorlar
Yaklaşık olarak 30 40 dk UPS daha sağlıklı ben direk hanfendi benim kargom neden Adana'da hala neden gelmedi gibi sorular sordum daha net ve garanti cevaplar alıyorsun. Kargoyu açıp takip ediyor detaylı işlem sürecini öğrenebilirsinAga sabah 35 dakika bekledim açmadılar İtopya daha garanti cevap veriyor ama dur önce UPS arayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen kaç dakika bekledin?
Tamam şuan itopya'yı arıyorum en son orayı ararım.Yaklaşık olarak 30 40 dk UPS daha sağlıklı ben direk hanfendi benim kargom neden Adana'da hala neden gelmedi gibi sorular sordum daha net ve garanti cevaplar alıyorsun. Kargoyu açıp takip ediyor detaylı işlem sürecini öğrenebilirsin
hocam kargonuz bekletiliyor ne anlama geliyor onuda sorar mısın öngörülen tarih de de - yazıyorTamam şuan itopya'yı arıyorum en son orayı ararım.
Aga nerede o mavi yazı ben göremedim.Arkadaşlar eğer kargo takipten bakıyorsanız paket alınmak üzere bekliyor gözüküyor ama paket adedinin yanında bulunan mavi yazıya tıkladığınızda 2 ayrı takip numarası çıkıyor. Oradan kargonun durumunu görebilirsiniz
Benim ki böyle mavi yer falan yok.Arkadaşlar eğer kargo takipten bakıyorsanız paket alınmak üzere bekliyor gözüküyor ama paket adedinin yanında bulunan mavi yazıya tıkladığınızda 2 ayrı takip numarası çıkıyor. Oradan kargonun durumunu görebilirsiniz